Ben Uçmakdere'ye Gidiyorum...

Çok geçmiş olsun sende bir şey olmaması önemli, mal yerine konur bir şekilde.

Teşekkürler. Koruma takozlarının koruduğuna veya koruyacağına hiç inanmazdım. Şoklardayım walla.

Nazar oldu motorum. Kaza yaptım. Bu haftasonu uçmakdere yok. Bir süre araba ile gezeceğim :) kendi kaza videom mevcut ama :)

Geçmiş olsun. Size birşey olmamış olması sevindirdi, motosiklet önemli değil, kafanıza takmayın.

Kaza videosunu paylaşırsanız biz de buradan sizi bol bol topa tutabiliriz :cherry:

Bir süre motosiklete binememenizin nedeni umarım bir incinme veya sakatlanma değildir. Birşey olmadı demişsiniz ama, düşündürmedi değil.

Super Moderator
tekrardan büyük geçmiş olsun
burda da gömücemde neyse arkadaşlarının arasında rencide etmim şimdi :queen::bounce:

Geçmiş olsun. Size birşey olmamış olması sevindirdi, motosiklet önemli değil, kafanıza takmayın.

Kaza videosunu paylaşırsanız biz de buradan sizi bol bol topa tutabiliriz :cherry:

Bir süre motosiklete binememenizin nedeni umarım bir incinme veya sakatlanma değildir. Birşey olmadı demişsiniz ama, düşündürmedi değil.

Ben video’yu gösteririm de nedense utanıyorum yaptığım kekoluktan :pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------

Gecmis olsun hacı.

Aman dikkat..

Teşekkürler. Şans denen faktörün ne olduğunu bu sefer anladım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------

tekrardan büyük geçmiş olsun
burda da gömücemde neyse arkadaşlarının arasında rencide etmim şimdi :queen::bounce:

Abi sana özelden whatsapp’tan atayım videoyu :)

Motosikleti
Henüz yok.
Ben video’yu gösteririm de nedense utanıyorum yaptığım kekoluktan :pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------

Teşekkürler. Şans denen faktörün ne olduğunu bu sefer anladım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------

Abi sana özelden whatsapp’tan atayım videoyu :)

Geçmiş olsun, sen motor kullanma trafiği kilitliyorsun.

Uçmakdereye gidiyodum bende gölün ordan geri döndüm karşıma 3 köpek çıkınca yol berbattı çakıl taşlıydı kaza yaparım diye zorlamadım döndüm deli olcam

Uçmakdereye gidiyodum bende gölün ordan geri döndüm karşıma 3 köpek çıkınca yol berbattı çakıl taşlıydı kaza yaparım diye zorlamadım döndüm deli olcam

Yanlış yoldan gitmişsin. Orası rezalet. Kumbağ’dan mezarlığın yanından yukarı çıkacaktın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------

Geçmiş olsun, sen motor kullanma trafiği kilitliyorsun.

Alakası bile yok. Direk motorumu aldım götürdüm. Şahitlerim var :)

geçmiş olsun.

lütfen o videoyu hemen paylaş.

kimsenin mt ahalisinin en büyük hobisini elinden almaya hakkı yoktur.:flower:

hala paylaşmamakla ne yapmak, nereye varmak istemektesin ?:queen:

İnanırmısın hasar yok gibi birşey motorda. Koruma takozları kırıldı. Aynanın arkası sürtündü. Sürücü sol ayak peg'i koptu. Onu kaynakladım. Sürerek eve geri getirdim. Tek çizik arka sol maşada birde yolcu tutamağında sol tarafkinde var. Haa bide sol elcik stoplama sürtündü. Diyorum ya o takozun koruyacağına inanmazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar