Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı uğurlu olsun musti,kazasız belasız kullanman dileğiyle:cat:98 modelde olsa diğerinden iyidirSadece tip olayı biraz garip,o kadarda olacak artık
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bu motor bazen iki kişi 50 ile çıktığı rampayı çıkmıyor nedeni nedir..
bazen sıyırttırıyor deli gibi gidiyor bazen baygın çın çın sesi segmanlardanmı geliyor..bi de akşam 50 km gittik en az 25 tümsekten iki kişi zıpladık. yolları bozmuşlar sadece egzozun vidası gevşedi..hehe bisan olsaydı her sokak başı bir yerini toplardık cidden sağlam motor
abi ben bildim bileli 3 dükkan değiştirdin. bu arada ben günayda çalışıyordum ilk zamanlar sonra asya bilgisayar arada bir seni motorunla simsar da falan da görmüşlüğüm var ama o zamanlar MT üyesi değildim. olsaydım yapışırdım yakana. gelmeye çalışıcam yanına. meslektaşız bu arada :queen:
kinetik dediğin alet varya TAŞ TAŞ buradaki sucular ve pizzacılar neden başka motor almazlar çünkü sağlam masrafı neyse yap ve gazla gitsin acıma paraya " ben bu alete binerim" diyorsan