Ben şimdi Attan Inip Eşşeğimi Bindim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şu bisan pasific allahın cezası her ay masraf açan yolda bırakan en sonunda bahşeye bağladım..dedim onu yaptırana kadar kinetix aldım honda 100lük..
ufak tefek işleri var ama valla pire gibi gidiyor kanım ısındı..kardeşimi bindirdim abi bisandan hızlı gidiyor dedi bu...hoşuma gitti ucuza aldım en azından dışı metal..ne oldu eşşeğe mi bindim rahatamı kavuştum temiz bakımlı alet:)

valla ister at olsun ister eşşek yeter ki senin olsun :)

waay abim sonunda konu dışı başlığı dışında bir başka bir başlığa gelmiş. hayırlı olsun abi. Abi sen yine dükkanın yerini değiştirmişsin. yakında bizim evin oralara gelicen. bir gün yanına gelicem hazırlıklı ol.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun kardeş at eşek ne fark eder yeterki tütsün:queen:

Ya bunun atı eşeğimi var :mrgreen: Bende onlar bile yok :pale: Bir eşek almak istiyorum acilen!

bizim buralarda motorun babasına honda kınetix 100 lük denir...nedense...kafalara yerleşmiş taş gibi motor diye...halen iskeleti bile para eder...

bısan yerıne honda kullanıyorsun...:cat:
ve
kınetıx cok saglam bır makıne..
bence karlı cıkacaksın...:cat:

hangisi eşek oluyor burada hondamı bisanmı hondaysa bence eşekten inip ata binmişsin senin o eski dediğin honda senin o 2005 bisanı 5 defa eskitir tecrübeyle sabit ayrıca biri yılların motoru kınetıc harbi japon malı biri ise çin malı sen en sonunda doğru yolu bulmuşsun hondaya geçerek en azından yolda kalmazsın:cherry: :rendeer:

hehe saolun ya harbi sağlamlığını belli ediyor
burda doğalgaz döşüyorlar elli kere düştüm tık etmedi kasa demir
bisan olsa ya egzozu ya filtresi hiç yoktan farı düşerdi..
pire gibi gidiyor hehehe
arbetus büyük bir yere taşıdım hemen ileride
çok masraf yaptım güzel oldu burası :)
gelde konuşalım :)

saolun egzozu yaptırdım bi tek arka lastik kaldı
motor 12 binde 98 model benim bisan 9 aylıktı 15 bin :mrgreen:

abi sen atı eşşeği bırak motorun ferrarisini bulmuşsun allah seni gör müş nediyeyim herkeze bi hon da nasip etsin ben de honda titan 125 kullanıcısıyım 125 kilometre hız gördüm (hız zararlıdır bu arada) vede bu 125 lik bi motorun ruhunu teslim edeceği bihızdır ama hala yaşıyo vede tık demedi helal olsun hondaya:bounce:

dün bayır aşşağı patlak egzoztla 110 hehe honda hayat onda laylaylay:rendeer:

mustişimdi attın işte motorda 100 ibre var zaten sen nası 110 yaptın ayrıca ben de de var 80 km hız ı geçmiyor 21 000 km de ben daha 82 km hızı göremedim helal olsun sana:cherry: :rendeer:

bayır aşşağı heheheh :mrgreen:

ne bayır ı be ben otoban rampasında bile yaptıramıyorum motor yerinden fırlıcak mış gibi bağırıyor :cherry: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar