Ben kimim

2007 den bu yana sırasıyla

2007 Mondial zn 125
2011 Cbf 150
2011 Burgman 200
2014 Xmax 250

motorlarım oldu. Yatırım şirketinde Dealer olarak çalışıyorum. Çeşitli konularda yardım almak için forumu uzun zamandır takip ediyorum. Bildiğim konularda yardım edeceğim.

Piyasada'ki kur oynamaları aracılığıyla şirketine para kazandırmaya çalışan meslek grubu diye biliyorum dealer'i :mrgreen:

iyi akşamlar 1995 java lazer 2006 Hyosung şase üzerine MZ301 motor takılı cross 23/09/2014 bajaj boxer hakkımızda hayırlısı

:) alınmadım. Bende o sahneyi düşünüp yazmıştım başlığı.

Ne iş yaparıma gelincede mal alır satarım. Oto galeriden tek farkımız, finansal sektör malları alıp satmamız. Döviz olur, tahvil our, emtia olur herşey olur. Ucuz ne varsa alırız :)

Eküri bulmuşsun kendine :)

semt ve motor uyuyor. Ama eküri olur muyuz bilmiyorum. Kanaatim odur ki başımızda bi usta sürücü olması lazım her durumda, yol gösteren, öğreten. En azından yeniköydeki sucuk ekmekcinin yerini ezbere bilecek kadar usta olmalı :D

yeniköyde sucuk ekmekçi nerde dostum.

Güzergah, her sabah 8:30 Maslak Esentepe
Her akaşm 18:00 Esentepe maslak..
ille yolda karşılaşırız

İnsanlık tarihinin en eski sorularından birini sahip olunan motosikletlerle cevaplama fikri çok ilginçmiş : )

yeniköyde sucuk ekmekçi nerde dostum.

Güzergah, her sabah 8:30 Maslak Esentepe
Her akaşm 18:00 Esentepe maslak..
ille yolda karşılaşırız

beşiktaş yönünden sarıyere doğru gidiyorsun ya, istinyenin oradan tam döndün yeniköye gidiyorsun. bi ışıklar karşılayacak seni, o ışıklardan hemen sonra sola sokağa giriyosun, 10 metre sonra sağda bi ara sokak var, sucuk ekmekci orada, kalabalığı görürsün zaten. Yeniköy spor kulübünü bulsan da olur, yakınında onun. gece 12'den sonra da sahil yolundaki durağa geçiyorlarmış. sucuğu kendileri yapıyorlar, valla 10 numara. sağolsun bana da acayüp nickli eyüp abi öğretti.

Güzergahımız tutmuyor bizim bu arada. baltalimanı-beşiktaş arası benim, sahilden. yani yolda karşılaşmamız çok zor, belki sucuk-ekmekçide :)

Güzelmiş, denerim mutlaka.. Bu arada eskiden ferahevlerde oturuyordum, oranın biraz yukarısı. Yine duymamıştım, merak ettim. Bu konuda deneyimli birisi organize ederse dediğin dükkanda kalabalık bir organizasyonda yapılabilir diye düşündüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar