Ben Denedim Siz Denemeyin!!

Daha önce bu tarz "hand made" ozel uretimler çok gordüm ancak hiç birinin uzerine oturup surus deneyimi yasamamıstım. Hemen belirteyim bu başarısı icin su motorundan (lombardini) donusturme ismini koyamadıgım bu makineyi ureten kişiyi tebrik etmek istiyorum buradan. Herseye ragmen buyuk bir basarı bence. Neyse hani soylemesi ayiptir bir haftadir tatildeyim ve bu "halk muhendisligi" harikasını dün kuş adasında gordum! Gorur gormez hemen sahibinden rica ederek, benim karakız ile bir kıyas yapmak istedim.

Sonuc; benim karakız ile bu makine arasındaki fark cidden gorulmeye degermiş (özellikle konfor konusunda) Aleti 15dk kullandim hala sanki popoma birileri arkadan tekme atiyor yolda yururken!! :queen:

Motor; 0.3Hp hava sogutmali lamborghini su motoru (daha cok pancar motoru olarak bilinir)

Arka tekerler; anadoldan cıkma

Ön tekerler; Bir traktorun romorkundan sokulme

Frenler; Yok!

Amortisorler; Yok!

Bakım; Neredeyse "Hiç bakımsız"

Fiyatı; Kdv dahil fiyat biçilemiyor.

dscf2166eu2.jpg

dscf2167zs5.jpg

dscf2168oh5.jpg

Son düzenleme:

GKN

trakya tarafında çok gördüm bunlardan, şarköyde, keşanda saroz da falan
pır pır diyolardı :mrgreen:

pancar motorun fabrikasında bunun daha modernleri var şu anda

Aslen bağ motoru olup standart olarak kasaları da satılıyor,küçük traktör gibi oluyor sonra :mrgreen:

ne gider bu haaaa. baaa baaa bannnn..:queen:

Hocam alette bir ses var goren Harley Davidson "fat boy" gidiyor sanir yolda :cherry: Yalniz amcam seleyi demirden yapmiş ve oturunca ne demek oldugunu anında anliyorsun! Tasarım bölümü muhendisleri makinenin sele bolumu için kesinlikle daha fazla zaman harcamalı diye dusunuyorum :queen:

abi fren yokda nasıl duruyor bu alet :)

GAzı kesince alet oldugu yere yıgılıyor dostum.

Son düzenleme:
ben küçükken ananemler balıkesir'in manyas köyünde yaşıyorlardı.orda bunlardan çok vardı.ozamanlar bile kafam almıyordu o sesi.yanımdan geçerken BEN SENİN................ :p bağıyordum.hele şimdi o sesi asla kaldıramam.zaten ananem şehire taşındı.yani nasıl bir ses verdiklerini biliyorum.yanlış hatırlamıyorsam gazı kesince fren görevi görüyordu

El Traktörü Yani çapa Makinası Olarakta Kullanıyolar Bu Baya Bi Eski Bizim Burda Bi Abida Var 5 Vites şahin şanzumanı Takılı 70 Rahat Görüyo Pırpır Deniliyo Ama Burdaki Buna Göre çok Lüks Diyebilirim Direksiyon Falan Takılı Ama Kullan Ması çok Zevkli Oluyo Amcam Onu Uyduruktan Yapmış öle Yürimim Diye

adama helal olsun güsel yapmış. hayatımda bööle custom görmedim :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bundan kat kat düzgün olsada bende kullandım bundan.bahçede yokuş aşşağı inerken tamamen eziyet bu alet.hele bide yüklüyse vay anam vay.

trakya tarafında çok gördüm bunlardan, şarköyde, keşanda saroz da falan
pır pır diyolardı :mrgreen:

abe sen Bizim Trakya PorSche leri ile ne DAlga GEçiyosun :mrgreen::mrgreen:

SÜper Bunlar Ya Cabrio Kasa :D SunRoof falanda var :D

esp

Resımlerde göründüğü gıbı marka hakkını vermış :p Takdır ettım bu ürünün pıyasadan kaldırılmaması gerektığıne ınanıyorum :p

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hayatımda ilk kez böyle bişey gördüm. İlginçmiş. :santa:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar