BEN BUGUN ........... (Neler yasadıysanız ve içinizi dökmek istediğiniz şeyler...)

Ben bugün hayatımı birleştirmek için yoğun çaba gösterdiğim kişiyi aynı yerde aynı saatte gördümm ve her zamanki gibi benim farkıma bile varmadı kahrımdan ölecemmm

Herşeyde vardır bir hayır. Bilemezsin bunu asla. Kısmetten öte köy yoktur kardeşim. İnsallah hayırlısı... :wiinkk:

abi çok teşekkür ederimmm yine aynı yerde aynı saatte gördümmm bu çile heergün devam edecek heraldee heregün buraya yazsammıki:wiinkk::rendeer:

Sana bir gun zamanım oldugunda bu hislerinle ilgili detaylı bir yazı yazarım kardesim belki senin kafanda dusunceleri farklılastırır.

Geçen sene geçen bu diyalog beni çok gerilere götürdü,neler yaşanmış ve şimdi ben neler yaşıyorum,hayatımı birleştirmek istediğim biri vardı,hiç konuşmadığım sesini duymadığım,ama çok sonra gördümki aslında o tam karşımdaydı,ben yanlış adresteydim....

cerrahi bana bu duygu yüklemesini yaptığın için saol....Güzel oldu gece gece :)

Ben bugün hayatımı birleştirmek için yoğun çaba gösterdiğim kişiyi aynı yerde aynı saatte gördümm ve her zamanki gibi benim farkıma bile varmadı kahrımdan ölecemmm

:sunny: ::sas:: ::cekic::

yorum yok parantez var (bu yazı yazıldığı tarihte biz henüz tanışmıyoduk bu yazıdan 1 ay sonra tanıştık ve çıkmaya başladık şimdi ben bunun sevgisinden şüphe etmelimiyim bilemiyorum :silent:::pokey::::eek:hmy:: )

Geçen sene geçen bu diyalog beni çok gerilere götürdü,neler yaşanmış ve şimdi ben neler yaşıyorum,hayatımı birleştirmek istediğim biri vardı,hiç konuşmadığım sesini duymadığım,ama çok sonra gördümki aslında o tam karşımdaydı,ben yanlış adresteydim....

cerrahi bana bu duygu yüklemesini yaptığın için saol....Güzel oldu gece gece :)

Ben birşey yapmadım ne gelirse "O" 'ndan gelir guzel kardesim :wiinkk:

:sunny: ::sas:: ::cekic::

yorum yok parantez var (bu yazı yazıldığı tarihte biz henüz tanışmıyoduk bu yazıdan 1 ay sonra tanıştık ve çıkmaya başladık şimdi ben bunun sevgisinden şüphe etmelimiyim bilemiyorum :silent:::pokey::::eek:hmy:: )

Adresin aslında yanlıs oldugunu zaten belirtmiş :wiinkk:
Her insan bazen yanlıs seyler dusunebiliyor senin benim gibi....
Sen guzel kardesim dogru adres oldugunu ispat etmelisin bence suphe duyacagına :rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili günlük ben bi bankaya kadar gidip geliyorum. ocakta yemek var. 20 dakika sonra altını kapatırsın.kapıyı da delikten bakmadan açma sakın. bye:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kahretsin..bugun motorumla marmaris yollarında olmalıydım::angry2::::angry2::::angry2:: bı turlu cıkmadı servısten beklıyorum 3 aydır..::miiz1::::miiz1:: sıkıldım artık..daraldım bunaldım.. 9 aydır ılk defa ızın yaptım ve motorum yok::rantinp:::rantinp: dusunmeyı bırakmam lazım yoksa kısa devre yapıcam.sinirden uyuyamadım butun gece...servısımı degıstırmem gerektıgını anlamıs bulunmaktayım..olmıcak boyle..bıde benı boyle bekleten 4 yıllık arkadasım olunca daha bı zoruna gıdıyo ınsanın...demekkı neymıs is baskaymıs arkadaslık baskaymıs..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben birşey yapmadım ne gelirse "O" 'ndan gelir guzel kardesim :wiinkk:

Adresin aslında yanlıs oldugunu zaten belirtmiş :wiinkk:
Her insan bazen yanlıs seyler dusunebiliyor senin benim gibi....
Sen guzel kardesim dogru adres oldugunu ispat etmelisin bence suphe duyacagına :rendeer:

ne o artık çöp çatanlık tamı başladı hayırlı işler vay cakma ....... seni:queen:

ben bugün sevgilimi üzdüm affetmesini istiyorum... yoksa kafayı yicem arabesk e sardım iyice ya:silent:

ben bugun ilkkez cok heycanlıyım :) yarın tercihler belli oluyor inşallah istedigim yer gelir:)

Ben de bugun az once beni kandirdigini ve yalan soyledigini ogrendigim cok sevdigim 9 yillik arkadasimla artik gorusmeme karari aldim. :salut:

bende bugun ıtıbarıyleee kafayı sıyırdım ve cumartesı aksamını ıstanbulda gecırmeye karar verdım:)

Canım çok sıkkın dün dedemi kollarımda kaybettim
Bugün dedem için çalıştım inşallah biyerlerden bizi görmüştür
Bütün sevdikleri yanındaydı allah tahsilatını affetsin
Bugün yerinde ilk gecesi
İnşallah rahat uyur...

Bugün yerinde ilk gecesi
İnşallah rahat uyur...

of Allah rahmet eylesin benım bu üzücü günümde üzücü bir haber oldu benım ıcın...

dün kötuydu radardan ceza yedım bugunde kotuydu polisler cirit atıyor sokakta karsı cdci koopya cd yapıyor dıye basılmıs bende basamıyorum işlerde dusus oldu haliyle

gene esnaf olarak kan ağlıyoruz :pr:

Bugün yerinde ilk gecesi
İnşallah rahat uyur...

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun....

of Allah rahmet eylesin benım bu üzücü günümde üzücü bir haber oldu benım ıcın...

dün kötuydu radardan ceza yedım bugunde kotuydu polisler cirit atıyor sokakta karsı cdci koopya cd yapıyor dıye basılmıs bende basamıyorum işlerde dusus oldu haliyle

gene esnaf olarak kan ağlıyoruz :pr:

Bu yazdıkların delil sayılıp,ceza yiyebilirsin erhan haberin olsun,bence buralara yazma,ama esnaf olarak kan ağladığımız doğru...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar