Belki Bilen Vardır

Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar. Size bi sıkıntımdan bahsediyim belki öneride bulunan olur. Her geçen gün zayıflamaktayım. Oturduğum zaman aşırı derece de fazla yemek yerim. Çok hareketli bi yapım da yok. Fakat yiyip içip oturduğum halde kalori yakıcak faaliyetlerden kaçındığım halde sürekli zayıflamaktayım. 1 Hafta da 3 kilo verdim en son. Boy 1.89-1.90 fakat kilo 66. Bu boya göre ideal kilomdan tam 20 kilo eksiğim var. Bu boya bu kiloyla rüzgarda uçucakmış gibi duruyorum. Aşık veyselin söylediği gibi uzun ince bişeyim işte. Sizce bu neden olabilir ve kilo almak için ne yapabilirim? Diyetisyene gittim bana bi gün için toplam verdiği besinlerden daha fazlasını tek öğünde tüketmekteyim. Bunu diyetisyene de söyledim inandıramadım. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.:king:

Ben de 1,79um, kilom 62.
Ve ben de yiyip içip oturuyorum.
İşim masa başı, sıfır enerjiyle çalışıyorum.
Fakat senin durum benden de vahim :cherry:
Düzenli bir cinsel hayatın yoksa ve sürekli tanımadığın kişilerle ilişki yaşıyorsan HIV testi yaptır derim.
Kilo verme aidsin belirtileri arasındadır.
Genel bilgi için bkz : http://www.aidsbelirtileri.com/

1-) Spor yap!!!

2-) Diyetisyene gitme( fasa fiso kibrit kutusu peynirden... konuşanlardan bahsediyorum, doktor ise tüm kontrolleri yapıp hiçbir sağlıksız çalışan organın veya hastalığın olmadığından emindir zaten ),

doktora git, bünyem doğru çalışmıyor de, genel kontrol yaptırt.

3-) Abur cubur içi boş şeylerden kaçın vitamini,proteini... ... yerinde olan, bulabiliyorsan doğal ürünlerle beslen.

4-) Ekmek yiyen biri isen şuandan itibaren bırak,

5-) Fazla yeme içme, gerektiği kadar tüket.

Kendimce önem sırasına göre sıraladım. Bu yol ile sağlıklı kilo almaman için hiçbir sebep kalmayacak :cat:

Ben de 1,79um, kilom 62.
Düzenli bir cinsel hayatın yoksa ve sürekli tanımadığın kişilerle ilişki yaşıyorsan HIV testi yaptır derim.
pek düzenli olmasa da hızlı bi cinsel hayatım var bulunduğum ortam ve çevreden dolayı. ilişki yaşadığım kızların çoğuyla o gün tanışıyorum ve sonra görüşmüyoruz bile ama korunuyorum. sen yine de korkuttun beni ya:santa:

kan değerlerinde eksiklik varmı diye kan tahlili yaptı. vücut yağ ve su oranına baktı. ayriyetten bağırsak paraziti varmı diye de bi test yaptı ama onun adını bilmiyorum :)

Vereceğin cevaba göre söyleyeceklerim ferdinandd'ın aynen 2. maddesindeki ile aynıydı :)
Erkeklerde boy uzaması 21-24 yaşlarına kadar devam edebiliyor.
Tüm tahlillerde sorun yoksa mesele bu olabilir, son hız boya gitmeye devam ediyorsun belki de :cherry: Belli bir yaştan sonra boy/kilo oranın normale dönmeye başlayabilir yani.

pek düzenli olmasa da hızlı bi cinsel hayatım var bulunduğum ortam ve çevreden dolayı. ilişki yaşadığım kızların çoğuyla o gün tanışıyorum ve sonra görüşmüyoruz bile ama korunuyorum. sen yine de korkuttun beni ya:santa:
Şöyle bi gençlik yaşayamadık takipçinim :p

1-) Spor yap!!!

2-) Diyetisyene gitme( fasa fiso kibrit kutusu peynirden... konuşanlardan bahsediyorum, doktor ise tüm kontrolleri yapıp hiçbir sağlıksız çalışan organın veya hastalığın olmadığından emindir zaten ),

doktora git, bünyem doğru çalışmıyor de, genel kontrol yaptırt.

3-) Abur cubur içi boş şeylerden kaçın vitamini,proteini... ... yerinde olan, bulabiliyorsan doğal ürünlerle beslen.

4-) Ekmek yiyen biri isen şuandan itibaren bırak,

5-) Fazla yeme içme, gerektiği kadar tüket.

Kendimce önem sırasına göre sıraladım. Bu yol ile sağlıklı kilo almaman için hiçbir sebep kalmayacak :cat:
Önerilerini dikkate alıcam sağol :cat:

Nete yakın sonuç alabilmen için son ilişkinin üzerinden 6ay geçmesi gerekiyor.
Sebebi ise virüsün kuluçka süresi.
Test yaptırdıktan 6 ay sonra tekrar bir test yaptırman gerekiyor.
Bu test ise net sonuç almanı sağlıyor.
Fakat çok daha erken sonuç almak istiyorsan, özel hastanelerde yüksek bir meblağ karşılığında, farklı bir test yöntemiyle net sonuç veriyorlar.
Bunun için 1,5 hafta yeterli. Ancak dediğim gibi astronomik rakamlar karşılığında yapıyorlar bu testi...

ben 20 yaşında 59, 25 yaşında 70, şuan 32 yaş kilo 83 :santa: gidişhat hiç iyi değil yani :queen: sağlığın yerindeyse ve kilonu sabit tutabiliyosan dert etme. Ama zayıflıyorum diyosun. Seni evermek lazım. Evlenen erkeklerin %80 i kilo alır.

Ben de 1,79um, kilom 62.

Felaket Tellalı!

Şöyle bi gençlik yaşayamadık takipçinim :p
ben burda canımla uğraşıyorum sen o kadar yazıdan onu mu çıkardın :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------

Nete yakın sonuç alabilmen için son ilişkinin üzerinden 6ay geçmesi gerekiyor.
Sebebi ise virüsün kuluçka süresi.
Test yaptırdıktan 6 ay sonra tekrar bir test yaptırman gerekiyor.
Bu test ise net sonuç almanı sağlıyor.
Fakat çok daha erken sonuç almak istiyorsan, özel hastanelerde yüksek bir meblağ karşılığında, farklı bir test yöntemiyle net sonuç veriyorlar.
Bunun için 1,5 hafta yeterli. Ancak dediğim gibi astronomik rakamlar karşılığında yapıyorlar bu testi...
ah o astronomik rakamlar yokmu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar