Belimi sakatladım Motora bir süre elveda :(

Herkese selam... Ağır bişey kaldırıken... Erkeklik yapmak isterken diyim.. Belimi sakatladım. Hastaneye gittim orda beni daha çok saktladılar. Artık kafatası röntgenimi çekmediklerimi kaldı. Zaten yediğim 1000miligr lık iğne beni bitirdi. Bir ton ilaç falan. Şu an yürümekte biraz zorlanıyorum.. Eğilmek falan mümkün değil. Bir süre doktor motoru yasakladı. Zaten kullanabieleceğimi şu an için hiç zannetmiyorum. O titreşim beni öldürür :salut: Birde araya kış girer böhühühü....

büyük geçmiş olsun en kısa zamanda kavuşusun motosikletine inşallah...

Motosikleti
cb 125 f
geçmiş olsun...........................:rendeer:

Geçmiş olsun ; düzelmen ümidiyle...

Motorsikletçi olmamalı ; Motosikletçi olmlı ama neise :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm ben yeni üye oldum yani aranıza bayan bi motor tutkunu katılıyor çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten honda repsol fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba ???

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun dostum.:rendeer:

slm ben yeni üye oldum yani aranıza bayan bi motor tutkunu katılıyor çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten honda repsol fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba ???

Üçü bir arada gibi olmuş.:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne güzel üçü bir aradaki gibi hem yumuşak hem sert hemde tatlı bi kıvam var demek msjımda :cherry:

cok gecmiş olsun arkadasım umarm en kısa sürede saglıgına dönersin de yol arkadasına kavusmus olursun :)

Moderatör
Gecmis olsun, en kisa zamanda sagliginiza kavusmaniz dilegiyle :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar