Beldeyama model,fiyat ve satış sonrası hizmet politikaları

Yamahadan 2 yeni model R15 ve Fz150

Forumlarda yaptığım aramalarda bu modellerle ilgili bilgiye rastlamadım..Resimleri ve mevcut bilgileri buradan sizlerle paylaşmak istedim..nasıl güzel görünüyorlar değilmi

Haberi bulduğum sitede detaylı bilgi yoktu.Buyüzden;R15 modeli ve Fz150 modelinin aynı motoru kullanan iki farklı dizayn olduğunu düşündüm.Tahminimce resimde gördüğünüz Fz150 ve bunun grenajlı halide R15 olabilir

Motosiklet 150cc hacminde,4valve,sıvı soğutmalı tek silindir,yakıt enjeksiyonlu ve 22hp gücünde.0_100 km hızlanma değeri olarak 9sn denilmiş..Daha detaylı bilgilerini bulursam sizlerle paylaşırım.

Son düzenleme:
Valla bişey oldu mu ben direk yamaha ya gidiyorum :p Daha kestirme.. Mail yoluyla onlar sadece benim doğum günümü kutluyolar. :mrgreen: Bi de indirimlerden (!) bahsediyolar.. Haa bu arada siz kimsiniz.. :cherry:

Beldeyama istinyede siz sivas tasınız bağlantınızı açıklarmısınız.

beldeyama türkiye distbürütörü ÜMİT İKİ TEKERLEKLİ ARAÇLAR oda GAZİANTEPTE bulunmaktadır.sanırım geri kalanı sadece yetkili bayii:D:D

Türkiye distribitörlüğünü daha düne kadar motosiklet kullanmanın yasak olduğu yere mi vermişler... Hııım, enteresan..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaş dalga geçiyo sanırsam :) Motoru yok

Arkadaşım bu ne yeniyıl şakasımı..
Yamaha ile ilgili bilgi vermek istiyorsan önce bu konunun
alt yapısını hazırlayıp öyle açmalısın..
İstersen bu altyapı ile ilgili bilgileri sana aktarabilirim..

Dipnot: Yılın ikinci ŞOKUNU bana yaşattığın için ayrıca sen kendini tebrik etmelisin.
Ben etmiyorum...

Beldeyamanın eski bir müşterisi olmak dışında bir ilgim yok.Başlığı açmaktaki maksadım burada oluşacak isteklerimiz sorunlarımız yorumlarımız için bi platform oluşmasıydı.Anlatamadım ama eksiklik benden oldu..Mesela gelmeyen modellere ilgisi olan çok sayıda üyeyi ne kadar süre görmezden gelebilirler..bu yalnızca benim açımdan bir örnekti şimdide buna takılmayalımda..yani ne isterseniz dile getirin.

ben yıldız ticarete üye oldum her türlü gelişmeden haberdar ediyorlar:)

Beldeyamanın eski bir müşterisi olmak dışında bir ilgim yok.Başlığı açmaktaki maksadım burada oluşacak isteklerimiz sorunlarımız yorumlarımız için bi platform oluşmasıydı.Anlatamadım ama eksiklik benden oldu..Mesela gelmeyen modellere ilgisi olan çok sayıda üyeyi ne kadar süre görmezden gelebilirler..bu yalnızca benim açımdan bir örnekti şimdide buna takılmayalımda..yani ne isterseniz dile getirin.

Arkadaşım konunun başlığıyla konu içeriği birbirine uymuyorki..
Şuan senin msj'ından ancak
''Yamaha'nın Dilek ve Şikayet E-Mail Adresi '' diye bir başlık yazılır.

Sitemizin yönetimi tarafından sürekli bu konuda duyuru ve uyarı yapılmakta..
Lütfen konu açarken Konu Açma Kuralları' nı okuyun..Fazla zamanınızı almaz..

Arkadaşım konunun başlığıyla konu içeriği birbirine uymuyorki..
Şuan senin msj'ından ancak
''Yamaha'nın Dilek ve Şikayet E-Mail Adresi '' diye bir başlık yazılır.

Sitemizin yönetimi tarafından sürekli bu konuda duyuru ve uyarı yapılmakta..
Lütfen konu açarken Konu Açma Kuralları' nı okuyun..Fazla zamanınızı almaz..

biliyorum birader öyle olmuş birascık

Yamahacıların belki seslerini duyurmasına yardımcı olur. En azından hangi olan/olmayan modellere ne kadar istek duyulduğu anlaşılır. Beldeyamada bu konuyu görür,okur veya takip ederse belki kafalarında birşeyler canlanır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Murat paşam hadi kameralara el sallayak :cherry:

Konu geyiğe döner. Arkadaş aslında daha öncede yazdığım gibi, bence yararlı ola bilecek bir fikir düşünmüş ve açmış. Gereksiz bir şey ise moderatörler zaten kilit vuracaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar