Tedavi sonunda tamamen geçmiyor.Sürekli dikkat etmen belini fazla zorlamaman gerekiyor.Bel ve bacağında dehşet agrıya sebep olan bie hastalık.Şu an sadece ilac tedavisi görüyorum.Fizik tedavi ve en ileri safhasında ise ameliyat gerekiyor.geçmiş olsun acil şifalar dilerim... bu nasıl bir şeydir tedavi sonunda tamamen geçio mu?.. ne kadar sürüo tedavisi?..
Geçmiş olsun.ale:
Motor neydi acaba? Oturuş pozisyonu ile alakası var mı ki bu rahatsızlığınızın?
Geçmiş olsun .Umarım en kısa sürede tedavi olursun
Eski motoru neydi bilmiyorum ama avatarda 2008'de tekrar alacagını yazmış.Bel fitığını yeterli düzeyde tedavi ettirebilirse bundan sonra kullanacagı motor yumuşak süspansiyon ve dik oturuş pozisyonuna sahip bir motor olması lazım.Yani arkadaşımızı bundan sonraki hayatında binecegi tek motor enduro olacak..
ss motora eğilmek ciddi şeylere sebep olabiliyor mu yaf ?? yani ss sürüyosum die belimde sorun olusabilirmi? tamam eğiliosun ağrı oluo ama bu fıtık yada başka bir rahatsızlığa sebep olabilir m?
bende de var motor sürmeyi yasakladı doktor ama ben sürüyorum ölüne kadarda sürerim:wiinkk:
bende de var motor sürmeyi yasakladı doktor ama ben sürüyorum ölüne kadarda sürerim:wiinkk: