Bel Fıtığı

Arkadaşlar bel fıtığı olmuşum 6 aydır motosiklete binemiyorum :(
Sadece paylaşmak istedim...

geçmiş olsun acil şifalar dilerim... bu nasıl bir şeydir tedavi sonunda tamamen geçio mu?.. ne kadar sürüo tedavisi?..

geçmiş olsun acil şifalar dilerim... bu nasıl bir şeydir tedavi sonunda tamamen geçio mu?.. ne kadar sürüo tedavisi?..
Tedavi sonunda tamamen geçmiyor.Sürekli dikkat etmen belini fazla zorlamaman gerekiyor.Bel ve bacağında dehşet agrıya sebep olan bie hastalık.Şu an sadece ilac tedavisi görüyorum.Fizik tedavi ve en ileri safhasında ise ameliyat gerekiyor.

dilerim ilaç tedavisi kafi gelir, ileri safhaları görmezsin hiç. tekrar geçmiş olsun...

Geçmiş olsun. :pale:

Motor neydi acaba? Oturuş pozisyonu ile alakası var mı ki bu rahatsızlığınızın?

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim ne gibi etkenler buna sebep oldu?

Geçmiş olsun .Umarım en kısa sürede tedavi olursun

Geçmiş olsun. :pale:

Motor neydi acaba? Oturuş pozisyonu ile alakası var mı ki bu rahatsızlığınızın?

Eski motoru neydi bilmiyorum ama avatarda 2008'de tekrar alacagını yazmış.Bel fitığını yeterli düzeyde tedavi ettirebilirse bundan sonra kullanacagı motor yumuşak süspansiyon ve dik oturuş pozisyonuna sahip bir motor olması lazım.Yani arkadaşımızı bundan sonraki hayatında binecegi tek motor enduro olacak..

Geçmiş olsun .Umarım en kısa sürede tedavi olursun

Eski motoru neydi bilmiyorum ama avatarda 2008'de tekrar alacagını yazmış.Bel fitığını yeterli düzeyde tedavi ettirebilirse bundan sonra kullanacagı motor yumuşak süspansiyon ve dik oturuş pozisyonuna sahip bir motor olması lazım.Yani arkadaşımızı bundan sonraki hayatında binecegi tek motor enduro olacak..

ss motora eğilmek ciddi şeylere sebep olabiliyor mu yaf ?? yani ss sürüyosum die belimde sorun olusabilirmi? tamam eğiliosun ağrı oluo ama bu fıtık yada başka bir rahatsızlığa sebep olabilir m?

ss motora eğilmek ciddi şeylere sebep olabiliyor mu yaf ?? yani ss sürüyosum die belimde sorun olusabilirmi? tamam eğiliosun ağrı oluo ama bu fıtık yada başka bir rahatsızlığa sebep olabilir m?

Geçmişolsun

Bildiğim kadarı ile kaldıramayacağın ağırlığın fazlasını bel hareketi ile kaldırmak veya ani bir hareket sonucu omiriliğine sinirlerin sıkışması sonucu oluyor.Yaşın nedir bilmiyorum ama bundan sonra çok dikkatli hareket etmen gerekir.

bende dik oturuyordum scooter la belim cok agrıyordu şimdi sank harley suruyormusum gıbı arkaya yaslanıyor ozamandan berı olmuyor bell sorunum ...

mıllet dıyor harleymı suruyon bea sen nasıl oturuyorsun böle...

bende de var motor sürmeyi yasakladı doktor ama ben sürüyorum ölüne kadarda sürerim:wiinkk:

Geçmiş olsun Talkie, umarım ameliyata gerek kalmadan iyileşirsin.Ben 2004 yılın'da kaçınılmaz olarak ameliyat oldum ve 4 senedir hiç bir şikayetim yok.Motora'da biniyorum ama tabiki ameliyat sonrası çok dikkat etmek gerekiyor.Allah acil şifalar versin.!!

Son düzenleme:

szr

Geçmiş olsun , zor bi hastalık , amcamdada var beline korse falan bağlıyor ; Allah acil şifa versin...

öncelikle geçmiş olsun...

benimde belimde küçük bir sakatlanma var yüklendiğimde ağrıyarak kendini belli ediyor ama işe gelip giderken servisi kullanırsam ağrım artıyor ...
motosikletimi kullanırsam belirgin bir düzelme hissediyorum.
artık köprü trafiğinde servis yoculuğunun verdiği psikolojik gerginliklemi alaka kuracağız , yoksa motosikletletin egzersiz etkisi yaptığınımı düşüneceğiz bilemiyorum ama ;

benim bel ağrılarıma motosiklet çok iyi geliyor, onu biliyorum:)

Herkese iyi niyetlerinden ötürü teşekkür ederim.Sorularınıza cevap vereyim:
Doktor muhtemelen boş bulunup ağır kaldırmaktan olabileceğini söyledi.30 yaşındayım ve evim sobalı.3 kat kova taşıyordum hergün sanırım bu sebep oldu.Daha önce Regal Raptorum vardı.Ne olursa olsun motosikletten vazgeçemiyeceğimi biliyorum.2008 yılında Hyo-Gt(naked)650 almayı düşünüyordum fıtık olayı olmadan önce.

geçmiş olsun kardeş ağır kaldırmamaya dikkat et daha kötü olmasın iyileşirken.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar