Eski Mod Recep Ağabey'in Selamı ve Mesajı (SHADOW VT)

Ne köfte ziyafeti...ne kilometre yapmak...ne de gezinti...

Tekirdağ gezimin gerçek nedeni Recep abiyi ziyaretdi...(Soldan ikinci):pale:

Fakat kendisini görünce sevincim kursağımda kaldı...Nedeni kendisinin rahatsızlanması...kendisi chopercıdır...uzun yıllar motora binmiş ve Tekirdağda önemli bir işadamıdır...en son 600 sahadowunu sattı...2005 yılından beri kendisine uğrama niyetimi nihayet gerçekleştirdim...ve gördüklerim beni...daha doğrusu bizi çok üzdü...Recep abi bu ayın 14 ünde ameliyata gireceğini söyledi...

Nedeni ise uzun yıllar kasksız gezmesi ve boyun fıtığı olması...bu fıtık sağ ayağına vurmuş...ve yürümesini engelliyordu...

Bize aman arkadaşlar kask takın korumalı gezin dedi...

Yıllarca kasksız korumasız rüzgara karşı chooper sürmesinin bedelini ödediğini söyledi...Sahibi olduğu GYM merkezindeki çalışmalarıda rahatsızlığına katkısı olmuş...

ben o an bişey diyemedim zaten...Allah şifa versinden başka ağzımdan başka kelimeler çıkamadı...o neşeli fırlama ben Recap abime şakalar yapamadım...sustum...

Hepimize çok selamı var...tanıyan tanımayan herkese...

Tekirdağlı arkadaşlar varsa ziyaretine gidebilir...

Allah şifalar versin...

Barış abi BBRR...ve Erhan'a (skullhunter)...özel selamları var...benden iletmesi...Abimizi ihmal etmeyin beyler..

Son düzenleme:
Allah acil sifalar versin. sayesinde korumaların önemini birdaha anlamış olduk.

Dost ziyeretleri her zaman iyidir. Ne kadar üzülsende onu sevindirmişsindir mutlaka.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle geçmiş olsun. Zor tabii ama bu ameliyatlar artık çok daha iyi sonuçlar veriyor ve çabuk normal yaşama dönülüyor.

Sormak istediğim kask takmamış olmasının boyun fıtığıyla ilgisini nasıl kurduğu ?

Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi ameliyatı bizzat yapacakmış ...o söylemiş...büyük etkisi buymuş galiba...

tüm eski motorculardan duyduğum sözdür rüzgarın acısını yaşınız geçtiğinde göreceksiniz diye.recep abimize geçmiş olsun:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şadov a geçmiş olsun.....

Kanka milleti köfte bahanesiyle iyi kandırdın ....Tam Fürek lik yaptın.....Artık sana fır fır değil für für diyecem....:queen:

Süper Moderatör (BBRR)
abilerin abisi recep abim .. tekirdağda ne ağırlamıştı bizi .. hemen arayacağım hal hatır soracam ..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
abimize acil şifalar.
la mete dikkatimi çekti, bu beraber gezdiğin adamlar mı ufak tefek sen mi fazla yarı irisin

ben biraz yarmagül'üm galiba...ama hor görme ayuyu...:mrgreen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ben biraz yarmagül'üm galiba...ama hor görme ayuyu...:mrgreen:

deme be. ben de ilk buluşmada bozayım şunun façasını da alemde karizmamız olsun diyordum, desene biraz zorlanacaz :queen:
seni barış abiye havale ediyorum.

öncelikle abimize geçmiş olsun allah şifasını versin

tekirdağda hemen hemen tüm GYM 'lerde çalıştım (antreman yaptım) acaba bahsi geçen abinin salonu ne tarafda yada ismi nedir merak ettim acaba onun salonunda antreman yapmışmıyım ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar