beklenen 250cc enduro...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tartışılan konularda herkes biraz haklı ama tartışmasız kısmı 500 cc ye kadar segmentinde avrupa, japon bu kadar güzel bir tasarım yok.

CB500X bile estetik olarak çok basit bunu yanında. Belki japonyada satılan versys 400.

Büyük global markalar özellikle kaçıyorlar 250 de elle tutulur motor üretmeye. hep size'ından, tasarımdan, silindir sayısından, heyecandan birşeyden kısıyorlar. En büyük korkuları büyük motorları o zaman nasıl kakalıcaz müşteriye, veya motor büyütmek için nasıl motive edicez bu 1. sınıf tasarımlı 250 enduroyu alan vatandaşa

Derbi terra 125 kullandım. görüntüsü tasarımı, boyutu şahane resmen. 250cc olanını yapmak çokmu zor? hiçde değil sebep yukarıda yazılan.

Hondanın yamahanın 250-300 cc transalp tenere den ödü kopuyor. halbuki hazırda hondanın 286cc 30.5 hp tek silindir ve yamahanın 321 cc uzun stroklu motor bloğu bulunuyor. Özellikle yamahanın blogundan bir Fazer 300 tadından yenmez veya versys300, küçük multistrada tadında bi dual makine

çok doğru bir tespit.:cat:

Sürekli 502 Bad Gateway mesajı ile karşılaşıyor ve forumu kullanamıyorum. Bu yazdığımı gören olursa bana özel mesajla ulaşabilir mi? Hata bende mi acaba?

ben 7,5 sene devirdim çinli motorda. hale bende. o zaman cbf150 ile kuruşu kuruşuna aynı paraydı. günlerce bu forumu okuyum, ikisi arasında çinli olanı aldım. tamam çok km yapmadım belki 7,5 yılda (20000'de şu an) ama olması gerekenler hariç hiç masraf etmedim. (yağı bujisi vs.) 4 yıl yattığı için mecburen karbüratör değişti. motoru garaja çekerken sorun yoktu, benzinle beraber bazı yerlerinde sızıntı olmuş. ben motorun nasıl garaja çekileceğini bilsem, o masraf da olmayacaktı.

Nasıl çekmek lazımmış garaja? Bende çekicemde o yüzden soruyorum.

Bu hafta içi motoru test etmeyi planlamıştık ama maalesef Bürokrasi yüzünden planladığımız gibi olmadı ve benim Ankaraya dönüş zamanım geldi..Test edip sonuçları yazıcam demiştim ama üzgünüm..fakat forumdan bi arkadaşa test yapması için olur aldık inşallah o yaparda yorumlarını birlikte okuruz.hakıkaten çok merak ediyorum söyledikleri kadar iyimi diye..neyse sağlık olsun.

Mondial yetkililerinden aldığım bilgiye göre motosiklet 9500-10000 tl arası fiyat biçiliyor. 2015 ocak ta bayilere dağıtıma başlanacağı söyleniyor.

Mondial -> 250cc -> 10.000 TL ? :queen: :sunny: :santa: :king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------

[url]http://i.hizliresim.com/LoJbya.jpg[/url]

hele şu karinin sıfata bak :)

bize bu memlekette adam gibi motora binmek haram arkadaş elin gavuru 600 cc den aşağı motorlara mobilet gözüyle bakıyor biz 250 cc alabilmek için kılı kırk yarıyoz bizede yazık.kahve kültürümüz yok içkimiz yok kumarımız yok bi motor zevkimiz var onada elli tane engel çıkıyor 125 cc ye bu senede devam galiba haydi geçirmişler olsun hepimize

Son düzenleme:
hakkaten yahu alim gucumuz cok dusuk ulke olarak, cin mali motor, 250 cc ve bahsedilen paralar 9500-10000

yine de hakkını verebilme ihtimali var gibi geliyor bana , ama enduro diyesi geliyor insanın .. Bekliyoruz, göreceğiz. Umutluyum ben

ama bu nedemek, bu topik gosteriyor ki ahali uygun fiyatli enduro istiyor

Son düzenleme:
çinli işe uyandı. şekile önem veririm, gerisini koyveririm dönemi başlıyor.

Bahsettiğiniz bi dönem değil hep öyleydi zaten bişey değişmedi. Tipine bakarsın adam sanırsın kalitemi o da ne ola ki?

Burda vahim olan Hondanın suzukinin vs .cinli kadar tasarım yapamıyor olması. Nasıl bu hale gelindi, yani bu tasarımcıyı, dizaynırı japonların parası yok alamıyorlarmı? Bünyelerinde olmayan bişeymi?

Bence dönem japonlarda:

Tasarımı koyveririm, müşteriye bidaha bidaha koyvererim...

Tam benim istediğim motoru getirdiler fakat fiyat yüksek . Benim işimi görecek motor bu. Bi gelsin görelim kalitesini. Mondial 9500-10000 diyor. Fakat 8000-8500 e bi ihtimal düşerse bu motosikleti alabilirim. Olmadı Pulsar alcaz artık. Veya başka alternatif varsa bilmiyorum.

Bahsettiğiniz bi dönem değil hep öyleydi zaten bişey değişmedi. Tipine bakarsın adam sanırsın kalitemi o da ne ola ki?

Burda vahim olan Hondanın suzukinin vs .cinli kadar tasarım yapamıyor olması. Nasıl bu hale gelindi, yani bu tasarımcıyı, dizaynırı japonların parası yok alamıyorlarmı? Bünyelerinde olmayan bişeymi?

Bence dönem japonlarda:

Tasarımı koyveririm, müşteriye bidaha bidaha koyvererim...

Honda benim gözümde japon mondial i artık.

Bu motor mondial olarak gelmeyecek küba getirtecek geçen bayiye gidip sordum kendileride araştırmışlar mondial getirtmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar