Fabrikası yüz km'de 4 litre dediyse bizde 6 litre yakar bu alet
Bu motor mondial olarak gelmeyecek küba getirtecek geçen bayiye gidip sordum kendileride araştırmışlar mondial getirtmeyecek.
titreşimden zincir korumasının vidası düşmüş. hayırlı titreşimler olsun alana.
Keşke sonraki cümleye de baksaydınız. " Its hard to be critical of this detail when weve seen countless screws loosen on bikes costing five times as much."
Yani "bunun 5 katı maliyetindeki motosikletlerde sayısız vida kaybolması gördüğümüzden bunu eleştirmemiz biraz zor" diyor.
onlarda titriyorda ondan. 5 katı fiyatlı motorlar titremez diye kanun yok. o yüzden dikkate almadım.
Hayabusa titremiyor nasılsa.
5 katı fiyatlı motorlarında titrememesi kanun maddesi değil ise, bu titreşime neden takıldınız bu kadar. Tüm forumdaki neredeyse tüm konulara, abartısız her üyeye, dolayısıyla her fikre takılıp muhalefet olduğunuz gibi?
titreşimli motor sevmiyorum. ondan olabilir belki? hayabusa'da titriyor, evet. hatta ferrari'de titriyor. içinde mekanik parçaların çalıştığı tüm cihazlarda titriyor. asıl soru şu? ne kadar titriyor? rahatsız mı ediyor? vidalar mı düşüyor?
sen hiç f650 kullandın mı?
Slr 650 kullandım ama nasıl bir motor olduğunu bilebileceğin hakkında şüpheliyim.
Sen hiç 98 model Ducati Monster 900S kullandın mı? O yüzden şu meşhur capslerdeki gibi "anlayamazsın"
içten yanmalı motorlar hakkında az bir şey biliyorsanız tek silindirli motorların ya da birden fazla silindire sahip farklı tipteki motorların neden daha az ya da daha çok titrediğini bilirsiniz.
Tek silindir motorun istediğin kadar şasisini tasarla, balansör koy; fizik kanunlarına karşı gelip titreşimsiz yapamıyorsun işte.
15 liraya bi loctite alırsın japona 3 lira fazla vermezsin. bak bu da bir bakış açısı
bu arada f650'nin de vidaları gevşiyor...
önceden çinlilere karşı bi sempatim vardı..meğerse hiç bilmediğimden dolayıymış..bi tane sahip olunca gerçekleri anladık..alanlar güle güle kullansın)
İncelemeyi okudum, adamlar beğenmişler. Bana göre en önemli kriter titreşim. Bu konuda da üzerindeki motorun Megelli 250 motoru olması midemi bulandırıyor.
Arada CRF 250'nin adı geçmiş, CRF 250 çok güzel motor da selesi yok.