Bu motorlar ilgili olarak aşağıdaki forumu okuyorum. Elemanın biri motoru almış ve Çin'den Türkiye'ye gelmiş. Ekim ayında İstanbul'daymış ve söylediğine göre motorun arka lastiğinde garanti kapsamında değişikliğe gidilmiş. Bu da "İstanbul'da ücretsiz lastik değişimini neresi yapıyor ?" diye soruyor

. Tümünü okumadım ama bu kullanıcının motorla yaşadığı pek çok sorun var. Hatta yanlış okumadıysam bir kez motoru komple değiştirmişler. Tabi bu arkadaşın bana göre yanlış yaptığı rodajın da bunda etkisi vardır. Genel olarak her viteste çabuk hızlanarak çok sert bir rodaj geçirmiş ("bas açılsın abi" mevzusu) ve 100 km'de yağ değişikliğine gitmiş

. En sonunda da motoru eline almış. Ve tabi bir çok zincir ve ses problemi de yaşamış.
http://www.mychinamoto.com/forums/showthread.php?6634-Zongshen-RX3-report
Eğer verdiğiniz linkteki kullanıcı ilk resimlerde,
marş motoruna bu sanırım yağ filitresi diyen ise normal bir durumdur.
Özetle rodajdaki motora bas açılsın diyenler haklı, zira motor bi şekilde mutlaka açılıyor ( usta mahareti ile, takım ile mutlaka o motoru açarlar. ) , ister capon ister çinko, ister bilmem ne olsun.
BÜYÜK YAZIYORUM BELKİ OKUYAN ÇIKAR,
ARTIK ÜRETİM HATTI SAİR KITALARDAN ÜLKELERDEN ÇIKARTILIP, ÇAYNAYA SEVK EDİLDİ, HANİ ŞU KV DİZİSİNDE DÖNEN DÜMENLER OLURYA İŞTE ÖYLE, MEGABOSS'LAR DEDİKİ HAZIRDA İŞGÜCÜ, DİSİPLİNE RİAYET DEDEN KATLANAN ÇAYNALILAR VAR İKEN NE UĞRAŞACAM HAKLAR İLE HUKUK İLE, BU YÜZDEN TEKNOLOJİ TRANSFERİ BAHSEDİLEN ÜLKEYE KAYDIRILIYOR KAYDIRILDI
BUNU YAPARLAR İKEN, EFENİM KOPYACI BUNLAR, EFENİM PATENT HAKLARI, İŞİNİZE BAKIN, AVAM BUNLAR İLE MEŞGUL İKEN HEPSİ TAMAM EDİLDİ BİLE, KÜRESEL ŞİRKETLERDE DURUMA BOYUN EĞDİRİLDİ, ARİFLER ANLAR.
ÖZETLE , KRAL ÖLDÜ YAŞASIN YENİ KRAL (ÇAYNA.)