BBM blackberry messenger pinleri buraya :)

Blackbery'm olsa verirdim ama :) maalesef yok işte..
Onun yerine msn, facebook, gmail kullanıyorum olmaz mı ? :)

Benim de blackberry telefonum var ama bence tam bir kız telefonu. Ekran camı çok zayıf, cepte sıkışınca ölü piksel oluşuyor veya camı lcd'ye yapışıyor. Erkek adamı bozmaz ama kendisi bozuluyor ellerimizde :cherry:
Blackberry en ucuz prestijli telefon, Iphone alabilecek para çok kere biriktirdim ama 2-2.5 bin tl hayatta vermem bi telefona, ama orta karar bi blackberry 750 lira aldım gitti.

Super Moderator
Niye bu kadar abartıldı ki PIN paylaşma konusu? Diğer bahsi geçen bilgilerle kıyaslanmayacak, oldukça basit bir şey oysa ki, şurada bir mail adresi paylaşmaktan farksız bir şey...

Blackberry sahiplerinin arasında mesajlaşmak..vs için kullandıkları telefon numarasından farksız bir şey sonuçta, çok da dert edilecek bir gizliliği yok.
Ha ben de her aklına esenin girip görebileceği bir ortamda BBM PIN'imi paylaşmak istemem ama hesap numarasıyla..vs de kıyaslamak abartı sanki.

Niye bu kadar abartıldı ki PIN paylaşma konusu? Diğer bahsi geçen bilgilerle kıyaslanmayacak, oldukça basit bir şey oysa ki, şurada bir mail adresi paylaşmaktan farksız bir şey...

Blackberry sahiplerinin arasında mesajlaşmak..vs için kullandıkları telefon numarasından farksız bir şey sonuçta, çok da dert edilecek bir gizliliği yok.
Ha ben de her aklına esenin girip görebileceği bir ortamda BBM PIN'imi paylaşmak istemem ama hesap numarasıyla..vs de kıyaslamak abartı sanki.

:rendeer: sen pm den at olcan abi pini ;) uzun bi ara verdim motorculuğa eski mt yi özledim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------

kart numaram ve şifreside lazımmı?
heheheh yok tc ni vermen yeterli ;) zorla pinini yaz demedim arkadaş hayırdır size anlamadım

Blackberry kadar sacma bi telefon yok bence.Abartilcak bi fonksiyonu olmayan,gereksiz pahali ve cogunlukla piyasa yapmak isteyen ergenlerin kullandigi telefon.O fiyata ne yapiyo acaba bu telefon anlamiyorum.Uygulamalari kotu,kamera kotu.Sirf su bbm dalgasina aliyolar.Ki bence cok gereksiz.Whatsapp ta ayni isi goruyo ve 1 ay acik biraksan bile yedigi en fazla 5 lira.

Super Moderator
Birkaç mesajda oldukça kötülenmiş ama, o kadar da beter bir telefon değil bence Blackberry, önce dahil olduğum bir proje sebebiyle şirket telefonu tadında kullanıp, oldukça beğendim ve birkaç tür Blackberry sahibi oldum arada. Curve modellerinden memnun kalamamakla birlikte Bold'lara hala hayranım, Torch'lar da oldukça sevdiğim cihazlar. Storm'un dokunmatiğini diğer dokunmatik ekranlara kıyaslayınca yadırgadım fakat geri kalan kısmıyla o da geçer not alır benden.

Türkiye'de o fahiş fiyatları değil Blackberry'ye, herhangi bir telefona vermeyecek olmakla birlikte:p güncel tutuldukça oldukça kullanışlı, pratik ve dayanıklı olduğunu düşünürüm Blackberry'nin.

konu amacından şaşmış iyice.
dur bakayım ilk ben yazayım, belki tekrar yola geliriz :)
27B2B797

Blackberry kadar sacma bi telefon yok bence.Abartilcak bi fonksiyonu olmayan,gereksiz pahali ve cogunlukla piyasa yapmak isteyen ergenlerin kullandigi telefon.O fiyata ne yapiyo acaba bu telefon anlamiyorum.Uygulamalari kotu,kamera kotu.Sirf su bbm dalgasina aliyolar.Ki bence cok gereksiz.Whatsapp ta ayni isi goruyo ve 1 ay acik biraksan bile yedigi en fazla 5 lira.

Piyasa yapmak isteyen ergen lafı biraz abartı kaçmış sanki. Sanırım tüm gsm şirketlerindeki müdürler, direktörler, eksperlerin hepsi ergen ki tüm gsm operatörleri bu insanlara blackberry veriyor.

Piyasa yapmak isteyen ergen lafı biraz abartı kaçmış sanki. Sanırım tüm gsm şirketlerindeki müdürler, direktörler, eksperlerin hepsi ergen ki tüm gsm operatörleri bu insanlara blackberry veriyor.

Yok tabi orda haklısınız.Bence zaten kesinlikle şirket çalışanlarının,müdürlerin kullanması gerek bi telefon ( curve modeli hariç :) ).Zaten öyle ama,kullanıcı kitlesinin yüzde ellisi bu yöndeyse,diğer yüzde ellisi de bu ergenler :) Bbm bunların sayesinde facebook gibi bişey oldu,tanıyan tanımayan herkes ekliyo.

Görüntü olarak bold modellerini çok beğeniyorum.Curve modelinin çözünürlüğü,tuşları vs tamamen vasat.Torch larda görüntü olarak garip geliyo.Dokunmatik telefon diyince benim için iphone dur.İçerik olarakta öyle.İphone'un inanılmaz özellikleri var blackberry ile kıyaslanamaz bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar