- Konu Yazar
Selam arkadaşlar bbm pinlerimizi burda paylaşalım !
pin:21A833A5
Selam arkadaşlar bbm pinlerimizi burda paylaşalım !
benimkini hemen yazayım abi...Oldu olcak birde banka hesap numaramiza da yazalim![]()
Niye bu kadar abartıldı ki PIN paylaşma konusu? Diğer bahsi geçen bilgilerle kıyaslanmayacak, oldukça basit bir şey oysa ki, şurada bir mail adresi paylaşmaktan farksız bir şey...
Blackberry sahiplerinin arasında mesajlaşmak..vs için kullandıkları telefon numarasından farksız bir şey sonuçta, çok da dert edilecek bir gizliliği yok.
Ha ben de her aklına esenin girip görebileceği bir ortamda BBM PIN'imi paylaşmak istemem ama hesap numarasıyla..vs de kıyaslamak abartı sanki.
heheheh yok tc ni vermen yeterlikart numaram ve şifreside lazımmı?
Blackberry kadar sacma bi telefon yok bence.Abartilcak bi fonksiyonu olmayan,gereksiz pahali ve cogunlukla piyasa yapmak isteyen ergenlerin kullandigi telefon.O fiyata ne yapiyo acaba bu telefon anlamiyorum.Uygulamalari kotu,kamera kotu.Sirf su bbm dalgasina aliyolar.Ki bence cok gereksiz.Whatsapp ta ayni isi goruyo ve 1 ay acik biraksan bile yedigi en fazla 5 lira.
Piyasa yapmak isteyen ergen lafı biraz abartı kaçmış sanki. Sanırım tüm gsm şirketlerindeki müdürler, direktörler, eksperlerin hepsi ergen ki tüm gsm operatörleri bu insanlara blackberry veriyor.
yok olmamış abikonu amacından şaşmış iyice.
dur bakayım ilk ben yazayım, belki tekrar yola geliriz
27B2B797