Bazuka ve Roket atar (Yeni konu)

Bi dönem el bombasının ülkemizde 7,5TL'ye satıldığını hepimiz biliyoruzdur,Şimdi bizi trafikte sinir eden ne var lan diyen davarolara bi çılgınlıkta biz yapsak ?
İlla Bazuka ve Roket atar (RPG) mi taşıyalım ? Ne adam gibi durmuyorsunuz hemşerim hem sataşıp hemde yenge yanında rahat dur sana illa bizdemi senin gibi asabi olalım ne diyorsunuz bu duruma ?
Ben artık doldum Arkama illa Katana'mı bağlayıp çıkayım İstanbul trafiğine ne diyeceksiniz bu duruma sevgili forumdaşlar acaba çokmu Megalomanyak bir toplum haline geldik ?
Bazuka derken kast ettiğim uygun yollu bazuka !
https://www.youtube.com/watch?v=N6eRKeEG-RE
https://www.youtube.com/watch?v=YCQO4xByqZk

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu işin sonu yok, her zaman kendinden daha güçlü, daha deli, daha donanımlı birine denk gelme şansın var. Bazukayı,bombayı geçtim ama yiyeceğin tek yumrukla ömür boyu sakat kalabilir ya da ölebilirsin. İstanbul trafiğinde her gün sıkıştırılıyor ya da taciz ediliyorsan belki sürüş stilinde bir iki değişik sana fayda getirebilir.

Motosikleti
D400
Ülkenin durumu belli, insan kriterleri belli, eğitilmiyorlar anlayın artık.

Bu kötü durumu kaldıracak psikolojiniz yok ise bazuka, bomba fln sacma konular acmak yerine toplu taşıma tercih ediniz.

Mersin İl Temsilcisi
Hep sağ şeritten ve öndeki aracın teker izinden giderim. Benüm sağımdan solumdan sıyırarak geçen o kadar çok makas atan motorcu var ki.. Önce içimizdeki, parmak arası terlikli motorluları adam edelim, sonra vakit kalırsa 4 tekerlilere sıra gelir

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Konu sahibi (temsili)

Cll9-bnWMAAQKY0.jpg

Motosikleti
Honda CBF 250
iyi, adamda tarret e ( arabada sunroof a denk gelir) bixi kurup seni eleğe çevirsin... öyle trafikte gta oynar gibi gidelim... Ölmeyi bayılmak sanıyor millet... Sakin olun evrim devam ediyor, o sığırlarda evrilip insanlaşmaya başlayacak.. sakinliğinizi koruyun.. ben ümitliyim.

Ülkemizde trafik canavarı çok. Gördüğüm kadarıyla motosiklet kullanan canavar daha çok ama. Bir buçuk yıldır motor kullanıyorum ciddi bir sorunla karşılaşmadım Allah'a şükür

Elinden bazukayı alır sopa niyetine döverler.Memlekette bu tip şeyler dolaylı yoldan intihardır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar