Bazen ceketi alıp gidesim geliyo bu şehirden

Kaçamazsın nereye gidersen git kendinide götürürsün çünkü gittiğin yere.İnsanlara takılma diycem ama boş olmuyor işte.Köye gitsen ne olacak oradada insanlar yokmu ki.Anamızdan doğduğumuz gibi değilizki eşimiz var çocuğumuz var dostumuz arkadaşımız var gidilmiyor.Gidilsede dönülmek zorunda.Yalnız değiliz yoğrulmuşuz hayatla hamurumuz bozulmuş bi kere.İnsan yalnız olsa neler yapar da olmuyor işte.Sorumluluklar yakasını bırakmıyır insanın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla aynı düşünce bendede vardı.özellikle geçen seneki yaz tatilinden ankaraya ağlamaklı geldim.izmir çandarlıya gitmiştik eşimle 7 günlüğüne.çocukluğumdan beri de her sene giderdim.taa ki iş hayatı beni bundan mahrum edeli.döndükten sonra gün geçtikçe işimden ve ankaradan iyice nefret eder hale gelmiştim,ki kaza geçirdim.5 ay yatalak kaldım şimdilerde ise yavaş yavaş koltuk değnekleri ile yürüyorum.buralardan uzaklara kaçıp gitmek,kafamı dinlemek,huzur bulmak isteği halen var.bi çadır aldım ve seçimden hemen sonra gideceğiz ankaradan bilmediğim yerlere.ama biliyorum ki ben ne kadar da gitmek istesem de,bu ankara bi şekilde beni terk etmeyecek.hastanedeki kontroller,ameliyatlar,mahkemeler yine bırakmayacak yakamı.diyorum hanıma,gel gidelim küçük bi balıkçı kasabasında ufak bi lokanta açalım.evimizin bahçesinde tavuklarımız bide köpeğimiz olsun he akşam zeki müren dinlerken güneşi batıralım.yıldızların altında salıncakta uyuyalım.çalar saatler yerine kuş sesleriyle uyanalım.ne telefonumuz olsun ne internetimiz bir daha mı geleceğiz ki şu dünyaya ...
allah ver hiç hayır demiyor ,hatta o da istiyor ama ikimizde biliyoruz ki bunlar sadece yüzümüzde tebessümler yaratan hayaller.umarım herkesin hayali bir gün gerçekleşir...

valla aynı düşünce bendede vardı.özellikle geçen seneki yaz tatilinden ankaraya ağlamaklı geldim.izmir çandarlıya gitmiştik eşimle 7 günlüğüne.çocukluğumdan beri de her sene giderdim.taa ki iş hayatı beni bundan mahrum edeli.döndükten sonra gün geçtikçe işimden ve ankaradan iyice nefret eder hale gelmiştim,ki kaza geçirdim.5 ay yatalak kaldım şimdilerde ise yavaş yavaş koltuk değnekleri ile yürüyorum.buralardan uzaklara kaçıp gitmek,kafamı dinlemek,huzur bulmak isteği halen var.bi çadır aldım ve seçimden hemen sonra gideceğiz ankaradan bilmediğim yerlere.ama biliyorum ki ben ne kadar da gitmek istesem de,bu ankara bi şekilde beni terk etmeyecek.hastanedeki kontroller,ameliyatlar,mahkemeler yine bırakmayacak yakamı.diyorum hanıma,gel gidelim küçük bi balıkçı kasabasında ufak bi lokanta açalım.evimizin bahçesinde tavuklarımız bide köpeğimiz olsun he akşam zeki müren dinlerken güneşi batıralım.yıldızların altında salıncakta uyuyalım.çalar saatler yerine kuş sesleriyle uyanalım.ne telefonumuz olsun ne internetimiz bir daha mı geleceğiz ki şu dünyaya ...
allah ver hiç hayır demiyor ,hatta o da istiyor ama ikimizde biliyoruz ki bunlar sadece yüzümüzde tebessümler yaratan hayaller.umarım herkesin hayali bir gün gerçekleşir...

geçmiş olsun hocam umarım kısa sürede iyileşirsiniz:rendeer:
Kamp, gerçekten en iyi ilaç olarak gözüküyor,en kısa zamanda yapmak lazım:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun hocam umarım kısa sürede iyileşirsiniz:rendeer:
Kamp, gerçekten en iyi ilaç olarak gözüküyor,en kısa zamanda yapmak lazım:)

sağolasın kardeşim iyi dileklerin için teşekkürler
bakalım bana da öyle geliyor böyle işlerde en güzel tedavi moral şu seçim denilen illet bitsin hemen kaçacağız bide gereksizlerin yüzünden ceza ödemeyelim :mrgreen:

diyorum hanıma,gel gidelim küçük bi balıkçı kasabasında ufak bi lokanta açalım.evimizin bahçesinde tavuklarımız bide köpeğimiz olsun he akşam zeki müren dinlerken güneşi batıralım.yıldızların altında salıncakta uyuyalım.çalar saatler yerine kuş sesleriyle uyanalım.ne telefonumuz olsun ne internetimiz bir daha mı geleceğiz ki şu dünyaya ...

Niye yüzünüzde tebessümler bırakan hayaller olsun ki? Denemeye değer...

İnsanın hangi hayalinin gerçek olacağı hiç belli olmuyor arkadaşlar. Daha düne kadar doğduğum büyüdüğüm, 30 senemi geçirdiğim İstanbul'daydım ve buradan kaçış yok diye düşünüyordum. Bugün bir sahil kasabasından hallice Girne'de bugüne kadar hiç yaşamadığım bir hayatı yaşıyorum. Allah herkese gönlünce versin başka ne diyebilirim ki...

Çalıştığım işten,iş yerimdeki insanların kişiliksizliklerinden, etrafımdaki insanların oyunlarından ,istanbulun kalabalığından,hayatın adaletsizliğinden bıktığım zamanlarda herşeyden kaçıp , kimsenin olmadığı bir yere gidip doğada tek başıma yaşamak istiyorum.Kimlik olmadan,diploma olmadan,resmiyet olmadan,para olmadan,hiçbirşeye sahip olmadan tek başıma yaşayıp yanlız ölmek istiyorum.
Zamanında ''into the wild'' diye bi film izlemiştim beni baya etkiledi.Aynı duyguları paylaşan arkadaşlara tavsiye ederim.Ama 1kereden fazla izlemeyin sonra hiçbirşey yapmak istemezsiniz.Sanırım bu akşam yine izleyeceğim bu filmi.

Yaşın genç,hiç durma bence.Benim köyüm kasabam yok.3 kuşak İstanbul'luyum.Eskiyi çook ama çok arıyorum.Çoluk çocuk geçmiş ola benden.Arkana bakmadan uza :wiinkk:

İnsanın hangi hayalinin gerçek olacağı hiç belli olmuyor arkadaşlar. Daha düne kadar doğduğum büyüdüğüm, 30 senemi geçirdiğim İstanbul'daydım ve buradan kaçış yok diye düşünüyordum. Bugün bir sahil kasabasından hallice Girne'de bugüne kadar hiç yaşamadığım bir hayatı yaşıyorum. Allah herkese gönlünce versin başka ne diyebilirim ki...
Sizinki gibi bir imkanım olsa arkama bile bakmazdım sanırım:)
Yaşın genç,hiç durma bence.Benim köyüm kasabam yok.3 kuşak İstanbul'luyum.Eskiyi çook ama çok arıyorum.Çoluk çocuk geçmiş ola benden.Arkana bakmadan uza :wiinkk:
sanırım kal diyen taraf ağır basıyor hala:pale:

Herkesin aşa yukarı ortak görüş sunmasının tek sebebi genel olarak manevi boşlukta olmamızdır motoru seviyorum çünkü bana ölümü hatırlatıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar