- Motosikleti
- Tiger1200, Tvs Apache
Bende sevmem bayramları. Tatil ama. Tatil demek işe gitmek için saat 5.00'da kalkmak zorunda olmamak demek. Sende sahiplendiğin kediyi şımartBirde beylikdüzü'nde hangi benzinlikte yıkayacaksın makineyi? Ben bulamadım öyle kendinin yıkayabileceğin bir benzinlik. Millete bırakınca dibine sokuyorlar o kompresörü. Marmara Park karşısındaki Shell'den alırım benzini ama adamlar vermiyorlar makineyi
r:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------
Hea. Aynen öyle walla. Bide yarı-otomatik. Geçen sene bir Laguna 2.0 ile kapıştım kalkışta. En son siyah dumanlar atıyordu egzozdan ve 145'ten sonra geçti benir:
Ankara'ya gittiğimde 5,0lt/100 km yaktı. Dominar'dan az yakıyor uzun yolda :flower:
büyükçekmece-kumburgaz'da opet var oraya gidiyorum ben, birde esenyurtta var çok büyük bir yer ve su+köpük tabancaları 6 metre yukarıdan sarkıyor asılı olarak. esenyurttan otobana bağlanmak için girilen bir ana yol var, o anayolun üzerinde bu büyük oto yıkama yeri.
beylikdüzünün trafiği yüzünden ben mümkün olduğunca oradan uzaklaştıktan sonra özel işlerime koyuluyorum. tiksindim artık şu kalabalıktan, trafikten.