Bayramda yalova-çanakkale gezisi

Arkadaşlar bayramda eşimle beraber yalovadan çıkıp yenikapı üzerinden tekirdağ-edirne -ezine -çanakkale turu yapıp balıkesir üzerinden geri dönmek istiyorum.Tekirdağda köfte-edirnede nerde ciğer yenir.Ezineden peynir -manda yoğurdu nerden temin ederim.Güzergahı bilenler yardımcı olabilirmi?

Arkadaşlar bayramda eşimle beraber yalovadan çıkıp yenikapı üzerinden tekirdağ-edirne -ezine -çanakkale turu yapıp balıkesir üzerinden geri dönmek istiyorum.Tekirdağda köfte-edirnede nerde ciğer yenir.Ezineden peynir -manda yoğurdu nerden temin ederim.Güzergahı bilenler yardımcı olabilirmi?
Manda yoğurdunda uzman birisi vardı , hatırlarsam ona sorayım , ondan başkası bilemez :))

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yukarıda forum başlığının linkini vermişler, kolaylık olsun, o başlıkta konuştuğumuz yerleri forumda Mertovski arkadaş derledi toparladı güzel oldu.
Yalnızca köfteciler değil ekleyebilecek her şeyi ekledik.
https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1Kc_puXxtReZVP49tcIVI4M6-bN-fUn0&usp=sharing

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar