BAYRAKLARIMIZLA KIRMIZI-BEYAZ 9 EYLÜL CUMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TAMAM KESİN YER VE ZAMAN

YER: KADIKÖY BELEDİYESİNİN KARŞISINDAKİ OTOPARK
SAAT: 20 00 BULUŞMA 20 20 HAREKET
GÜZERGAH: ESKİSİ GİBİ FENERBAHÇE SAHİLDEN BOSTANCI SAHİLE ORADAN BAĞDAT CADDESİNDEN NAUTİLİUSA 100 M DEKİ FOKURTU NARGİLE

BU SON BELİRLEMEDİR LÜTFEN KİMSE TEKLİF VERMESİN ÇÜNKÜ BULUŞMA YARIN...
ORGANİZASYONLA İLGİLENDİM AMA SON 2 GÜNDÜR İZMİT- İST ARASINDAYIM O YÜZDEN GEÇ SAATTE GİREBİLİYORUM... KİMSENİN KAFASINDA ? OLMASIN BULUŞMA BU BİLGİLERLE YAPILIYOR..YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Bayrakları almayı unutmayın sakın!! :flower: :queen: :queen: :rendeer:

arkadaşlar biz yasadışı bişi yapmıcaz ki ne trafik kapatıcaz ne de başka bişi bayraklarımızla dolaşıcaz sanki milli maç kazanmışız gibi düşünün :pr: :pr:
--------------------
trigger (kesin)
sijelli (kesin)
deamon (kesin)
crato (kesin)
zühtüpaşa (kesin)
colakoglu (kesin)
caramon (kesin)
alestevardiya (kesin)
morpheus (kesin)
kadirsoyyy (cuma belli olacak demişti)
mete-han (kesin)
colakoglundan 2 motorcu daha geliyormuş..

e erdun abi geliyor musun sen? bekleriz...cenkmenderes hadi kap gel bayrağını sen de! :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim gelmek isterim ama yarın işlerim çok eğer erken işlerimi bitirirsem gelmek istiyom :rendeer: hemde motorumda iki adet bayrakla :cat: bakalım kim ne diyecek :pr: gelmek için çok çaba harcıyacağım
:queen: :queen:
kardeşim sende adamların md toplanacığı yeri adres vermişin tabiki adamlar böyle kandırmaca yapacaklar :bestmt: çekemiyorlar :pr: aslında kardeş siteleriz ne var sanki md ve :bestmt: hep beraber gidilse

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar biz iki motor geliyoruz...

trigger (kesin)
sijelli (kesin)
deamon (kesin)
crato (kesin)
zühtüpaşa (kesin)
colakoglu (kesin)
caramon (kesin)
alestevardiya (kesin)
morpheus (kesin)+1 motor
mete-han (kesin)
colakoglundan 2 motorcu daha geliyormuş.

dahaaa dahaaa :pl: :queen: :flower:

millet bu arada daha önce söylemiştim eşinizi kız arkadaşınızı filan da getirirseniz ben de benimkinin çenesinden kurtulurum :sunny: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Merhaba Arkadaşlar...

Benim anlamadığım birşey var böyle güzel bir gecede biz bukadar az kişi mi olucaktık... Nerdesiniz arkadaşlar...

trigger (kesin)
sijelli (kesin)
deamon (kesin)
crato (kesin)
zühtüpaşa (kesin)
colakoglu (kesin)
caramon (kesin)
alestevardiya (kesin)
morpheus (kesin)
derya (kesin)
mete-han (kesin)

e_erdun, son kurduğun cümleyi tam anlamadım anladığım kadarıyla cevap veriyorum,
niye çekemesin md bizi abi. birbirimize düşmanmıyız ki......

Forumdan Uzaklaştırıldı
colakoğlu kardeşim md üyelerininde aynı saatte dediğin adreste buluşmaları bağdat caddesi gezisi için yokmu yoksa benmi yanlış okudum o yüzden yazdım yanlış anlaşılma olmasın sakın :rendeer:

yav abilerim aplalarım...

patronumun kızı evleniyor...davetiyelerini dağıtacağım yarın arabayla...tüm istanbulda karışık adresler var...yardımcıda yok..19.00 a kadar bitermi bilmiyomm...bir kısmını bugün öğleden sonra dağıttım...21.00 de bitti vallaa...hemide 3te 1 i bile değil...ulus arnavutköy bebek ortaköy etiler valla sokak sokak ezberledim...tüm medya kuruluşlarının patronları ve tek tek istanbul anadolu yakasındaki şahıslara gidicem vallaaaa... :pale:

yani bilemiyom...eğer gelemezsem beni affedin... :salut:

trıgger kardeşim kızmadın dimi... :king:

haftasonu olsaydı gelmeyen metehanı eşşekler ......(kovalasın)...

walla ne yalan söliim üzüldüm...bi daha ki sefere :king: :salut:

trigger (kesin)
sijelli (kesin)
deamon (kesin)
crato (kesin)
zühtüpaşa (kesin)
colakoglu (kesin)
caramon (kesin)
alestevardiya (kesin)
morpheus (kesin)
derya (kesin)
mete-han (yetişebilirse)
e-erudun(yetişebilirse)

millet hadi nerdesiniz???!!! :bounce:

ayrıyetten öyle bişi varsa ben bilmiyorum ercüment abi. ben md'nin forumlarına baktım o tarihte öyle bi şey görmedim. ben bi topic açmıştım, onu da orada iptal ettim sonra isteyen gelir dedim.
cuma günü beklemiyorum ama davetsiz misafirler olabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu arada istmod.org sitesindekilerde yarın akşam Saroza gidiyorlarmış... Onun için oraya topik açmadım...

Arkadaslar merhaba, forumlardan birine ilk yazisim, okuyunca yazmadan edemedim. Bence organizasyon guzel gozukuyor, keyiflide olacaktir, zaten icinde motor olmasi :cat: bile yeter. Ancak su varki, televizyonlarda bas bas provakasyonlara kapilmayin, birilerinin ekmegine yag surmeyin uyarilari yapilirken zamanlamada hata olabilir gibi geldi bana. Yani bu geziyi bayraklari bir baska geziye erteleyerek yapmak daha uygun olmaz mi? Olay cikmasini isteyenler, ofkelerini yonlendirecekleri bir taaruz noktasi arayanlar olabilir. Motor camiasini suan icin bu gibi catisma ortamlarindan uzak tutmak, tum motorcularin can ve mal guvenligi icin en iyisi. 3 ekime kadar birileri malzeme arayacak deniyor cunku. Bence simdilik nargileler icilsin, beraberce gezilsin, yeni katilmcilarla yeni dostluklar kurulsun :rendeer: umarim yazdiklarim yanlis anlasilmaz, benimki sadece bir yorum, kimsenin isine karismak istemem :) tum motor dostlarina sevgiler, selamlar :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben kız arkadasımla gelcm galiba..:) :bounce: :king:

jertec, gezide aşırıya kaçan insan olacağını zannetmiyorum. en fazla bayrak sallarız zaten. yazdığın yazı mantıklı.
cadde taraflarında öyle insanların olacağını zannetmiyorum. ama her an herşey olabilir. zaten caddede öyle bişi olsa fenerbahçeliler onları orada öldürür herhalde
:mrgreen: :p :mrgreen: :p :p :mrgreen: :mrgreen: :p :mrgreen: :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
çolakoğlu pardon ben senin md de açtığın topiği okumuşum özür dilerim yanlışlık oldu :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar