Baykuşa kafa atmak

Eylül ayında bir akşam sürüşünde İzmir-Mordoğan yolunda başıma gelen ve baykuşun gövdesinin değil kanatlarının kaskıma çarpmasıyla sonuçlanan olay anı

bıktım bu motosikletçilerin kavgalarından, ona yumruk atmak, baykuşa kafa atmak. yeter yeter...

pardon hocam ya yanlış konuya geldim galiba. :queen:

bıktım bu motosikletçilerin kavgalarından, ona yumruk atmak, baykuşa kafa atmak. yeter yeter...

pardon hocam ya yanlış konuya geldim galiba. :queen:

ya ne yazacağımı bilemedim :queen: çarpma mi desem kask ile baykuşa öpücük atma mı desem bilemedim, en klasik en geçerli başlığı attım affola :)

:farao: bu yutupda iyi para var sanırsam :)

Sence bu işten para kazanmaya çalışan birinin videosu böyle mi olur ? intro yok,sunum yok,grafik yok sadece salt video. yaşadığım bir anı burada paylaşmak istedim. çok mu zor ergenler gibi gidip onun içinden geçtim buna şöyle makas attım demek. istediniz yorumu yapın da bana ergen muhabbetti yapmayın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Snappy görmesin. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benimde artçıyken kafama güvercin çarpmıştı , hemde enseme :D . Allah rahmet eylesin. Hatta abim bana 'kuş katiliii' demişti :D

Çok kötü bir olay bende bir kere kumruyla çarpışmıştım Allahtan ölmedi hayvancık.

'-'

benim kafama da
bay mı bayan mı takıldı
yarasa deyip kurtuldum

Forumdan Uzaklaştırıldı
kılışlar oğlu segeka batırdı siz önce ona segakayı nasıl batırdığını sorun

beyler çok pardon ben direk fevri girdim galiba

geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Bende gündüz vakti kumruya kafa atmıştım. Baktım sağdan bir cisim yaklaşıyor. Biri patates fırlattı sandım. Kumruymuş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar