bayanlara süper bir motor elma şekeri gibi

bir sitede resmini gördüm çok beyendim olsa kesinlikle bir tane eşime alırım

2008122448398638.jpg

Hiç tarzım değil. Bayan motosikleti diye pembiş pempiş çocuk bisikletlerine benziyor. Abartıyorlar bence....

Bayan motosikleti de olsa cruiser motorun pembe olmaması gerekir bence. Motorun bütün asaleti gitmiş, maymuna dönmüş, madara olmuş.

Siyah üzerine pembe desenler yapsalarmış daha mantıklı olurmuş. Tüm ruhu ölmüş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tam başlangıç motoru bu pembiş, kayışlı bir de.

cumartesi akşamı siyah dragstar kullanan bi abla gördüm... tipi gayet vamp ama kaskı beyaz üzerine pembe desenli :) paylaşayım dedim bunu görünce

ahahha :D arkada ayıcığıda var maşşallah bel koruması olarak işlevi var galiba..

arabada yeteri kadar çekiyoruz...
motorda biraz geri dursunlar...
onda rahat edelim hiç değilse...

Pamuk şekeri olmasın :)

Çok cici görünüyor , yollarda görmek isteriz (şahsen ben isterim)
Ayrıcada sanırım viteste yok scooter gibi. Ne kaa gaz o kaa hız.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
berbat bence motor dediğin, biraz asi durmalı mesela 1000rr farlarına bayılyorum.
ve asil renkler olmalı.
pembe nedir ya:D

Ben motor üzerinde bayanların çok dikkat çekmesinden yana değilim, zaten arabalarda yeteri kadar rahatsız ediliyor bayanlar, trafikte sıkıştırılıp, kazaya sebep olan magandalar çoookk, hal böyle olunca da, motor üzerinde erkek gibi davranmak en iyisi :)

Pembe renk güzeldir tabiki ama bu motor da pek hoş durmamış, en azından kırmzı olmasını terch ederdim.

gecenlerde hanim la sehir icinde oyle turluyoz az ilerde bir genc kiz scooter la ilerliyo yaklastik lambalarda yaninda durdum durmaz olaydim yandaki kizin kaski beyaz ustunde pembe renkli kelebekler cicekler bocekler ne ararsan var pahalli bir seyede benziyor bizim hanim tutturdu vay efendim sen bana niye boyle bir kask almadin da yok kaski cok eskimimismiste ( 2 aylik henuz kask ) iyice sıkılmıs mimismista.motorunda pembesi ciktiysa vay halimize cok afedersiniz bu pembe renkte bir tilsim var pembe bok yapsalar yok satarlar baska birsey demicem...

Bayan motoru demiş bütün erkekler atlamış.. Sazanlıktan da ileri artık sizinkisi..

Fikrime gelince, tarzım değil. Ama diğer resmi biliyorum. Erhan yollamıştı 4 sene önceydi heralde. O güzel. :bounce:

arabada yeteri kadar çekiyoruz...
motorda biraz geri dursunlar...
onda rahat edelim hiç değilse...

Ben de sizin için aynı şeyi düşünüyordum, ne tesadüf.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar