By Mükemmel;606184' Alıntı:Sen şimdi hanımlara scooter dan başka motor kullanamaz mı diyorsun?![]()
Ne istiyosun, saldıralım falan mı ? İlgi istiyosunuz değil mi? Hoşlanacaksınız, azar da olsa bi bayanla muhatap olacaksın sonuçta, bu değil mi olay !!
En kısa zamanda satacağım cygnusumu !
genelde sen şunu kullanamazsın sen bunu kullanamazsın diyen erkekler yüzünden!
benim tercihim şirin olduğu ve ilk motorum olacağı için as 125 t den yana oldu.ama ilerde param olduğunda kesinlikle 250'lik bir cruiser alıcam.cruiser kullanmanın zevki başka.vites olayı da kabiliyete bakar.arabada da vites var debriyaj var.onu da öğrendik bunu da öğreniyoruz.aynı şey.biraz ters olsa da![]()
Ben bayanların scooterdan başka motosiklet kullanamayacaklarını söylemedim.Benden daha iyi vitesli motosiklet kullanan bayan arkadaşların olduğuna eminim.Ama konu en çok ne kullanırlar olursa, tabiki scooter derim.Mesele sadece bundan ibaret.Kimsenin zoruna gitmesin, benim düşüncem bu.:cat:
Alçak mı?hadi yaaa :mrgreen:Kullanması kolay ve alçak bence bayanlara ideaL :mrgreen:
makyaj malzemelerini ve cantalarini koyabilecekleri cok daha fazla yer oldugu icin