Bayanlar neden en çok scooter kullanıyor?

suspect arkadaşa duyrulur,biz makyajı makinalara yapıyoruz onla vakit harcıyoruz..........

tabiki ewetttttttttttttttt

Son düzenleme:
Tmm osaman ya sen niye buralara msj. yazıyorsunki boşver :) yada sende bizden ol, scooter kullanan bayanlar için yorum yap, sonuçta sen scooter kullanan bir bayan dağilsin, Sen CBR 125 kullanan bir yarışcı aday adayısın.

:p kaleyi içten fetetmek malbülmüş. :)

arkadaşlar neden bayanları bu kadar basite indirgiyorsunuz?? 'kullanımı kolay olduğundan scooter kullanıyorlar!' böyle birşey yok! birkere kolay kavramı göreceli bir kavramdır. kolaylık ve zorluk derecesi kişiden kişiye değişir. 'neye göre kolay? kime göre kolay?'sorusunu bir sorarsanız kendinize iyi olur.
tanıdığım 10 kadından sadece 2 tanesi scooter kullanıyor gerisi hep vitesli kullanıyor. scooter kullanan erkekler bence daha fazla..

kadınlar genelde motor seçerken hem cebine hem de fiziğine uygun motor bakarlar.
benim hayalimde her zaman bir vespa vardı, gözüm hiç büyük motorlarda değildi. ve sonunda vespa aldım.

şimdi siz 'erkekler' 'kolay' diye nitelendirdiğiniz scooteri(!) buyrun gelin kullanın bakalım.. scooter kullanmak vitesli kullanmaya benzemez. scooter denge ister kıvraklık ister. scooter vitesli motorlar kadar dengeli değildir. benim senelerdir 600lük 1000lik makinalar kullanan arkadaşlarım benim vespamı kullanamadılar..
scooter sadece ver gazı gitsin değildir.. scooterin sesi yoktur farkedilmez, scooter yeterince atak değildir (bazı scooterler hariç). atak olmadığı için tehlikelerden kaçmanız daha zordur. küçük olduğu için görünmez kimse sizi dikkate almaz. bu yüzden siz diğer sürücüler adına da 2kere düşüneceksiniz. bir racing ya da chopper makinanın eksozu vardır etraftakiler sizi farkeder, en azından ona göre davranırlar.
scooterin frenleri vitesliler kadar kuvvetli değildir. lastikleri yeri yeterince tutmaz(özel lastikler hariç), ön freni sıkınca lastik kayar, arka freni sıkınca lastik kitlenir.
peki scooterin hiç mi iyi özelliği yok? tabiki var:D büyük motorların geçemediği heryerden geçebilirler, diğer motorların dönmek için dakikalarca uğraştığı yerde scooter 10sn de dönüş yapar.

şimdi bu soruyu kendinize tekrar sorun bakalım. aceba scooter kullanmak mı kolay vitesli mi?

::shake2:: tebrik ediyorum tam süper yazmış bu ablamız :rendeer: ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn

yani sayın bay arkadaşlar
o zaman hem cinslerinizin neden scooter, race, choper, enduro, vb tercih ettiğinide sorgulayın. hiç mi race vb scooter harici motosiklet kullanan bayan!!

biz dikiz aynalarımızı makyaj için kuulanıyorsak sizde hatun kesmek için kullanıyorsunuz yalan mı :p :p

Bence bayanlarda scooter tercihi hem renk çeşitliliği hemde kullanımının kolay olması.Kontrolü kolay olması oturuş pozisyonun rahatlığı ve başlangıç tercihi olarak tercih edilmesi.::tutkuy:: ::pembe:: ::pembe::

bende bir kadınım zzr1400 kullanıyorum
itirazı olan var mı! :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir kez scooter kullandım, ve düştüm,, bana kullanması zor ve dengesiz geldi.. kendi motoruma öyle alıştımki artık, parkta yürümek kadar rahat ve basit geliyor :D

@belifeless
biz dikiz aynalarımızı makyaj için kuulanıyorsak sizde hatun kesmek için kullanıyorsunuz yalan mı :p :p[/QUOTE]

Valla 40 yıl düşünsem aklıma gelmez :p :queen:

biz dikiz aynalarımızı makyaj için kuulanıyorsak sizde hatun kesmek için kullanıyorsunuz yalan mı :p :p

Valla ben bu yaşıma kadar (20 :p ) hiç makyaj yapmadım :wiinkk:

Onların hatun kesmek için aynaya ihtiyaçları yok, alalade yapabiliyorlar çünkü :mrgreen: :queen: :queen:

Sadece kaskı çıkarırken saçlarım çok dağılıyor, onu düzeltmek için kullanıyorum aynamı :) :cherry: :cherry:

Scooter'unda bi tarzı oldugu gerçeğini kabullendıgımız zaman zaten neden bayanlar scooter kullanıo neden baylar scooterı baslangıc için tercih eder falan kalmıcak bence. .
Ben suan 150zat kullanıyorm. . .Erkek bi kullanıcı olarak arkadaslarımdan gelen tepkı 'olm git bi harley al benzerlerı var yada race al şekil olur' .Seviyorum arkadasım scooterı bunu satmayı dusunmuyorum ama satarsamda satmassamda bı tanede honda silverwing alcam 16.950lr kmde 13ykr yakıomus emın diilim
Şimdi gelelim scooter ucuzmu. . .hayır cogu degil(sekkil 1a)
Kullanımı kolaymı. . .Cbr 125 kullanan bırı gelsın onda girdigi viraja bıde scooterla girsin. . .ıslak zemınde gecerlı
Pratıkmı? kesinlikle. .
Sabah mackada okulum var . . gece besıktasta işim var. . aradakı zamandada uyumaya calıstıgım sarıyerde evım var. . Şimdi bu hattın trafıgını bılen bı arkadas varsa zaten sormasın neden scooter dıe .bigün benımle dolassın buraya yazar dusuncelerını

By Mükemmel;604325' Alıntı:
Baktığımda çevremde bayanların en çok scooter kullandığını görüyorum.Sizce bunun sebebi nedir?

Evet arkadaşlar ciddi ve mantıklı cevaplarınızı bekliyorum :cat:

Başka ne kullanmalarını bekliyorsun??? :)

heh. . .
Bi bay olarak sole solıım gecenlerde maslakta bırı solladı benı R1150 gs

yürü bea dishy kim tutar
ama bıras sert olmus gıbı geldı bana

Kanka söylede kilitlesinler bu topiği, bazılarının dilinin ayarı yok asabım bozuluyor :pr:

Ne istiyosun, saldıralım falan mı ? İlgi istiyosunuz değil mi? Hoşlanacaksınız, azar da olsa bi bayanla muhatap olacaksın sonuçta, bu değil mi olay !!

En kısa zamanda satacağım cygnusumu !

Ya olurmu öyle şey seninkine pire için yorgan yakmak denir.

Senin gibi bir motor tutkunuda satarsa motorunu biz napalım o zaman

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar