Batiyormuyuz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ne verileri anlatacam nede tellallık yapacam
senelerdir esnaflıkla uğraşırım son 2 aydır illk defa 3 günde bir iş oluyor
2000 krizinde bile bundan iyiydi
diğer esnaf arkadaşları geziyorum onlarda yok diyor
:silent:
yazıcıoğlunu bilen bilir yarısı kepenk indirmiş
ne yapcaz:silent:
bunaldım iyice:silent:

musiti yakında türkiye kepenk indircek esnaf indirmiş çokmu

batıyormuyuz değil battık:pr:

yaa 2000de bu kadar olmadı
şu an biz iş yüzünden bunalmış olmamız lazım:silent:

allah kolaylık versin bu memlekette esnaf olmak kadar zor bir iş yokkkk,:silent:

muhasebeci ile bağrıştım
1350 liradan mal vermişim 2 gün sonra 1550 olmuş
bana vergin var dedi:silent:

walla arkadaşlar bu gidişat hayra alamet deyil
allah sonumuzu hayır etsin

walla arkadaşlar bu gidişat hayra alamet deyil
allah sonumuzu hayır etsin:pale: :pale:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ben de dükkan işlettim.. kırtasiye üzerine. yok olmuyoo... sabah erkenden aç gece geç saate kadar otur ki anca masrafları çıksın cebine para gelsin...

istersen saat 19 larda kapat.. ogün sadece dük masrafı ya çıkıyoo ya çıkmıyoo, yani günde 2 saat çalışıyorum ama bütün günüm orda geçiyordu...

bunalımlara girdim ensonunda yılbasından önce kapadım kepengi.....

artık birdaha dükkan felan açmam, girerim bir işe, giriş saati belli, çıkış saati belli olan.. maaşı güldürmesede geçinmemi sağlayan bir iş olsun yeter diorum artık...

lütfen bu konu üzerine geyik sarmayın... milletin geçim derdi bu. !!!!!! !!!! :wiinkk:

ülkemizde her geçen gün zengin daha zengin fakir daha fazkir olmakta. bunda "yolunu tutturanların" payı büyük tabiki. ama bu ülkenin batıcağını sanmıyorum. neden derseniz avrupanın bizim üzerimizde yıllardan beri sürdüğü bi siyasi politika var. üzerinde bulunduğuuz toprakların stratejik önemi nedeniyle bizi maşa olarak kullanıyorlar. o nedenle bizi batırmazlar. zaten yaşadığmız bu krizin sorumluları da onlar. ama kendileri buralara yerleşmeye cesaret edemiyolarlar. I. dünya savaşında bizim açımızdan başarısız olmalarının sebeplerinden biri de istanbulu paylaşamamaları değilmiydi zaten?

Piyasada bu kadar dolandırıcı varken batmamamız başarı. Adam kazıklamayı marifet sayanlar, "devletin malı deniz" diyen domuzlar, yattığı yerden para kazanmak isteyenler, "salla-başını-al-maaşını"cılar, her çeşit şerefsizler etrafta gezerken iş sahibi olmak zor.

dağılın uleaaaynnn!!!! ::angry2:: ::angry2:: ::ranntign ::ranntign ::karma:: ::karma:: ::surprise ::eviiil:: ::eviiil:: ::cekic:: ::cekic:: ::sapkaa:: ::xs26:: ::xs26:: ::huuuh:: ::rantinp: ::rantinp: ::evil:: ::evil::

ya bari şurda geyiğe vurmasanız:silent:

Khutuck' Alıntı:
Piyasada bu kadar dolandırıcı varken batmamamız başarı. Adam kazıklamayı marifet sayanlar, "devletin malı deniz" diyen domuzlar, yattığı yerden para kazanmak isteyenler, "salla-başını-al-maaşını"cılar, her çeşit şerefsizler etrafta gezerken iş sahibi olmak zor.
haklısın kardeş haklıııı bende kepenk inbdirdim şimdi asgari ücretle çalışıyorum oda yetmiyor ama dükkanda kazandığımdan yine çok hem sigortamda ödeniyor bakalım bizim halimiz nolacak.ALLAH hepimize yardım etsin.Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Batma aşamasına gelmiş bir esnaf olarak ben de aynı dertlerden muzdarip olduğumu belirtmek isterim.Kepenk kapatmaya ramak kaldı.Lanet olsun böyle şerefsiz iktidara da böyle politikacılara da benim milletimi temsil eden vekillerime de.Hepsinin kursağından geçen her haram LOKMA tek tek dizilecek elbet bir gün boğazlarına.Ha bu dünyada ha diğer tarafta.Ulan insafsızlar biraz Allah korkusu varsa şu milletin yakasından düşün be artık.Herşeyi toz pembe göstermekten bıkmadınızmı.Be millet artık doğruları bir kere de;olsa sizin Jack Danniels,Tekila,Rakı...kokan ağızlarınızdan duymak istiyor.Şerefsizlik yapmayı,bu milletin kanını emmeyi bırakın artık.:pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

crazy_devil' Alıntı:
Batma aşamasına gelmiş bir esnaf olarak ben de aynı dertlerden muzdarip olduğumu belirtmek isterim.Kepenk kapatmaya ramak kaldı.Lanet olsun böyle şerefsiz iktidara da böyle politikacılara da benim milletimi temsil eden vekillerime de.Hepsinin kursağından geçen her haram LOKMA tek tek dizilecek elbet bir gün boğazlarına.Ha bu dünyada ha diğer tarafta.Ulan insafsızlar biraz Allah korkusu varsa şu milletin yakasından düşün be artık.Herşeyi toz pembe göstermekten bıkmadınızmı.Be millet artık doğruları bir kere de;olsa sizin Jack Danniels,Tekila,Rakı...kokan ağızlarınızdan duymak istiyor.Şerefsizlik yapmayı,bu milletin kanını emmeyi bırakın artık.:pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

:silent: geçmiş olsun:silent:

Batıyor muyuz u mu kalmış. Battık bile.
Bu memlekette haram yemeden zangin olan var mı?
Helali haramı ayırt edebilen adam gibi adamlar kenetlenip birbirinin acısını derdini sahiplenmedikçe de batmaya devam edeceğiz.
Musticiğim;
İşlerinin uzun zamandır bozuk olduğunu tahmin ediyorum. Allah sabır versin kardeşim. İnşallah toparlarsın bunu canı gönülden diliyorum.

saol watergun
adsl birikti tel birikti:silent:
ya 500 lira ciromu olur aylık:silent:
7000 binliradan:silent:
neyse önemlim olan ayakta kalabilmek başaracaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar