Başlıyorum 2014 - Cafe Racer - Mondial İçerir

Herkese merhaba! Motosiklete tamamen keyif için biniyorum. Hurda motor parasına 1500 km önce sıfır olarak aldığım motosikletimi bir şeye benzetmeye çabalıyorum. Havalarda güzel olunca başladım bende. Bu arada bisiklet lastiği değiştiremeyen adamım :queen:

Seleyi nasıl yapacağım konusunda kafam çok karışık. Youtube da yapılış videolarını izledim ama onu en sona bırakıcam artık. Aliexpresste 90$ civarı ama oradan gelmesini beklemek ve tek seferde 90$ bayılmak öğrenci adama koyar.

Bir de sol elciği milim oynatamadım yerinden, bir tane elcik almam lazım :)

Motorun ilk hali şöyle:

gkmp3b.jpg

Depoyu sökerken epey benzin boşa gitti, hatta şuanda benzin koklamaktan başım dönüyor.

QRbNDr.jpg

JpPN5E.jpg

AABNoQ.jpg

Mat siyaha boyayacağım söktüğüm parçaları. Acaba diyorum zımparalamadan direk boyasam? Zımpara işi gözümde çok büyüyor :D

Bir miktar kirli benzin var. Bununla pas çıkarabilir miyim? Bilenler cevaplarsa sevinirim çünkü benzin uçmaya devam ediyor :D

Tekeriniz düz bassın!

güzel bişiler çıkacağa benziyor. eline emeğine sağlık : )) resimlerin devamını bekliyorum.

Bu kadar yeni motora kıyılmaz bencede bari biraz tadını çıkartsaydın

boyayı mat yap ince kırmızı bi çizgi at deponun iki yanına akü korumasınada en kenarlardan 1 cm boşluk bırakıp kırmızı şerit ile dön , arka çamurlukta aynı kırmızı şerit, ön çamurluğu ya küçült yada hiç takma , ön amarsitöre körük , lastikleride değiştirme şansın varsa daha kalın ve endro tarzı bir lastik ile on numara görüntü elde edersin , tabi birde koltuk cafe racer gibi değil de svramble tarzı yaptırırsan daha güzel gözükür bence

Merhabalar kolay gelsin, bizde bir de vulture var max harici, M gidonu nerden temin edebildin merak ettik, bende aradım baya ama, asıl istediğimiz gidon geniş gidon diye tabir edilen enduro gidonları, fakat bunu da bulamadık bulduğumuz yerde 200 lira gibi bir fiyat çekti bizde ona birşeyler :) velhasıl kolay gelsin takip ediyoruz :)

kolay gelsin keşke biraz kullansaydın belli bir zamandan sonra ben de motosikleti dönüştürmeyi düşünüyorum

Teşekkürler! Boya bitti, fırsat bulabilirsem montajı yapacağım. M gidonu sahibinden.com da " m gidon" yazıp aratarak bulabilirsiniz :D gidon gerçeten çok şık, kesinlikle öneririm. 28 lira + 9 lira kapıda ödeme ile aldım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------

gidonun motora verdiği hava bambaşka, o tutuş şekli gerçekten harika.

keske devamıda olsaydı.mesela gidonun tutuş şeklını guzel oldugunu söylemıssınız merak ettık

Takip, insanlar kendileri yapamayacakları şeyleri söylemeye bayılırlar,o yüzden canını sıkanlar olacaktır,kafandan nasıl geçiyorsa öyle yap dostum;)

Motosikleti dağıttıktan sonra toplayamadın galiba 😆. Şaka bi yana devamı yokmu bekliyoruz.

ben burayı unuttum :santa:
n2N9La.jpg

daha güzel bir kaç fotoğraf daha yüklerim. bursa - ayvalık gittim, gidon çok yoruyor. şekil duruyor fakat uzun süre kullanacaksanız o yol bitmiyor diyebilirim, M gidon düşünen arkadaşlar için.

biraz detaya girer misin? çünkü bende böyle bir proje yapmayı düşünüyorum. ve biraz daha fotoğraf eklersen sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar