Başlarken...

şu motor tiplerinin anlamlarını yazmışsınya hakketen tşk.ler. millet konuşyurken aval aval bakmaktan kurtuldum artık hehehehe

hortlamış bu başlık ama yaws :) neyse millet okusun güzel şeyler bunlar

benimde aklıma takılan istanbul trafigine en iyi çözüm olabilecegine inandıgım iki model var honda cbf150 (naked) ile yamaha XT125 X (enduro) ama ilk motosikletim olacagı için bir türlü karar veremiyorum.

Öncelikle teşekkürlerimi sunmak istiyorum bilgiler için.Ben bu uyarıları dikkate alıcam.İnşallah herkes alır.Sanırım başlangıç için Honda CBR 125R uygundur.

teşekkürler başlık için .. Sitede cok güzel bilgiler var daha oku oku bitiremedim temel bilgileri bile..

Dediğin gibi başlangıç için en yüksek tavsiyen 250 cc motordan başlamayı düşünüyorum inşallah allah kısmet ederse yakında alcam bakalım

seçimler kullanılmak istyen motora görede değişir racing istiyorsan scooterla başlaman mantıksız olur ona göre seçseniz daha iyi yada yeni başlayan arkadaşlar için kurslarda gözlerini korkutuyorsa bir tanıdıklarından rica etmeleri en kolayı olur

helal olsun isime cok yaradi
ama su racing konusunda takildim
ya benim alacagim iste Kawasaki 250 ...onla direkmen baslanirmi???
simdi boyle tek silindirli 125 aldimmi maksimum ogrenmek icin kullanicam ...ama ben hem ilk motorumu kullanmak hemde ogrenmek icin istiorum....

arkadaşlar bugün mondial 125 zn alıyorum şu evrak işlerini bi türlü anlayamadım adam 200 lira para çekti evrak işlerini halletmek icin benim yapmam gerekenler neler yardımcı olabilir misiniz acil??alacağım motor sıfır olmasına rağmen noter işlerine mi gidiyor bu para ?

yaa bu sözler doruda virgülüne kadar katılıyorum ama paradan söz eden yok marka model tavsiye eden yok ne iş anlamadım kafama yatanı alıcam yaa

bende kafama yatanı alsam ertesi gün tabutta olurum. başlangıç olarak ybr,cbf,tvs apache gibi modeller uygundur.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar