Başlangıç Motosikleti ER-6N Olur Mu ?

Kawasaki ER-6n Başlangıç Motoru Olur Mu ?

• olur

Oy: 12 17.6%
  • olur ama biraz uğraştırır

Oy: 10 14.7%
  • yeteneğine bağlı

Oy: 18 26.5%
  • olmaz

Oy: 11 16.2%
  • kesinlikle olmaz

Oy: 6 8.8%
  • kaybol gözüm görmesin

Oy: 11 16.2%

• Kullanılan toplam oy
    68
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar. herkesin kandilini kutlarım.
biliyorum bu tür soruları cevaplamaktan bıkmışsınızdır hepiniz ama bir defacık da benim için cevaplayın. birde motosiklet tecrübesi olmayan bıcır tayfasından kardeşlerime sesleniyorum ,canlarım lütfen topiğimi katletmeyin.

arkadaslar eylül sonunda ehliyetimi alıyorum ve ehliyeti almadan motosiklet aramaya başladım. babamın arkadaşlarını da araya koyarak güzel motosikletler buluyorum. bulduğum motosikletler içinde en çok kawasaki er-6n ' ler dikkatimi çekiyor.forumdan bir arkadasın da dediğine göre yedek parça sorunu varmıs galiba ama ben size sadece şunu sormak istiyorum.sizce bu motosiklet başlangıç motoru olabilir mi ? olur mu demiyorum dikkatinizi çekerim. çünkü hemen hemen hepinizin olmaz diyeceğini biliyorum. olabilir mi ?yoksa çok abartılı bir seçim mi olur ?

menderes özel diyorki ; İstanbul’da bir vaha

Geçen hafta sonu İTÜ’nün Maslak Kampüsü’ndeydim. İki arkadaşım Vasfi ve Hakan Bozkurt kardeşler, bir süredir öğrencilere ve dışarıdan isteyen herkese kendilerine ayrılan alanda motosiklet eğitimi veriyor. Geçen hafta sonu da ileri sürüş teknikleri eğitimi vardı; beni de davet ettiler.

Eğitime katılan 25-45 yaş grubundaki motorcuların büyük bölümü bir yıldan az bir süredir motosiklet kullanıyordu. Eğitim sonundaysa, motosikletleriyle tango yapabilecek konuma gelmişlerdi. Nitekim az ihtiraslı bir şekilde, göz temasından kaçınarak, sakınarak yaptılar da..

yani eğitimini alırsan başlarsın diyor.. netice itibari ile 2 silindirli bir makina torku yüksek.

ama bencede başlama uçurur seni =)

R6 gibi bir motorla başlaman hen sağlığın için hemde bütcen için gereksiz bir şey olur bencede olmaz önce emeklemeyi öğren daha sonra koşmaya başlarsın
:)

Eftelya, eğer tahmin ettiğim boyutlardaysan (ince yapılı bir dişi varlık) özellikle ilk başlarda Er-6n'e hakimiyet kurmakta zorlanabilirsin. 2. motor olarak düşünmen daha iyi olur sanki.

Eftelya, eğer tahmin ettiğim boyutlardaysan (ince yapılı bir dişi varlık) özellikle ilk başlarda Er-6n'e hakimiyet kurmakta zorlanabilirsin. 2. motor olarak düşünmen daha iyi olur sanki.

bencede ikinci motor olur derim ben er 6n
ben bile cbf 150 yi ilk aldıgımda zor tutuyordum, hatta bazen düşürdügüm bile oluyordu durup duruken,
hiç düşünemiyorum er 6n ile ilk motor kullanmayı.

bence bal gibi olur:wiinkk:

yorum yapan arkadaşlar er-6 kullanmıslarmı acaba olmaz diolar

tmm cc yuksek torklu bi motor ama cok kolay kontrol saglanan hafif 2 silindr hatayı cbk kabullenip senden once toparlamaya calışsan bi motor

yedek parcada sorun sanmıorum sadece butun kawasakilerde oldugu gibi zmoto nedir sende anlarsın okdr

eger brz kabiliyetin varsa daha dogrusu scooter kullanabiliosan brz cabayla cok guzel alışabilirsin er-6ya:cat:

murocum yapma makinayı grenajsız bırakıcak kız sonra=) zaten parça yok japonyadan 3 ay grenaj beklemesin :D

bence bal gibi olur:wiinkk:

yorum yapan arkadaşlar er-6 kullanmıslarmı acaba olmaz diolar

tmm cc yuksek torklu bi motor ama cok kolay kontrol saglanan hafif 2 silindr hatayı cbk kabullenip senden once toparlamaya calışsan bi motor

yedek parcada sorun sanmıorum sadece butun kawasakilerde oldugu gibi zmoto nedir sende anlarsın okdr

eger brz kabiliyetin varsa daha dogrusu scooter kullanabiliosan brz cabayla cok guzel alışabilirsin er-6ya:cat:

kaç kilo er 6n ??

olur.biraz dikkatli kullanım birazda işin ehli kişilerin yardımlarıyla çok güzel olur.eğitim alabilirsen daha süper olur.bu motoru uzun zamandır kullanan biri olarak eğer kendine güveniyorsan bu motorla başlangıç yapabilirsin.

bence de yeteneğe bağlı ama risk artırmış olursun.Hiç otomobil kullanmadan bir tır sürebilirsin ama nasıl süreceğin...
bence motoru almadan önce 1-2 tur at baktın olmaz cebelleşiyorsun alma.Çünkü küçük motoru olası bir riskte başlangıçta kontrol etmen kolaydır.Hafiftir bir kere ama o öküz gibi aleti sağa sola yatırmak pek kolay bir iş değil.Ablam seçim senin aynı anda ehliyet alcaz motor alınca yarışırız bi:p

ya bence dikkatli ve cok düşün bu konu hakkında cunku ben her ne kadar kendine guveninin tam oldugunu düşünsemde yalnış geliyor acıkcası...

oo erkek sandım bastan olur işaretledim ama bayansan olmaz arkadasım. gücün yetmez tecrübende olmadıgı icin kurtaramazsın . hakim olamazsın yani motora.

Ö.Z.€.R;1210651' Alıntı:
650cc 72hp bir makinenin başlangıç motorunu olmayacağını bilmek için kullanmaya gerek yok arkadaşım. İçin rahat etsin diye yinede söyleyeyim; evet kullandım.

boyle genel konularda yorum yapmak icin kullanmana gerek yokki arkadasım. 600lük motormu motor bitti. her markanın her modelini kim kullanmıs dünyada ? ben kullanmadım er6n mesela ama gsx600 , bmwf650 vs kullandım. sen zahmet edip yorumunla yardımcı olmaya calısmıssın birde sorguya cekiliyorsan salla gitsin:cat:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar