- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar. Ben 02.08.2017 tarihinde bir hevesle KTM RC200 aldım onun öncesinde hayatımda motor sürmedim. Ehliyet almak için kurs sadece bir kere ders verdi sen bilirsin geçersin dedi. Hayatımda ilk defa o zaman bindim. Bende şaşırdım baya herkes stop felan ettirdi kaldıramadı motoru ben hiç stop ettirmedim denge problemi yaşamadım hemen aynı gün slalom yaptırdılar. Ertesi gün caddeye çıkartıp sınav turu attırdılar. Sonrasında hemen sınava girdim çok şükür hiçbir sıkıntı olmadan geçtim. Ben öncesinde motoru hiç sevmezdim hep arabalara hastaydım bu motor aşkı birden çıktı 3 hafta içinde ehliyetimi alıp yola koyuldum. KTM RC 200 aldım çoğu kişi scooter al dedi ama bana çok itici geliyor onlar diye almadım gözüme güzel gözükenlerde pahalıydı. Başlangıcımı bu motorla yaptım 7500 km de aldım. 33 günde 10.500 km e getirdim şehir içinde çok gezdim viraj çalıştım. ALTIN ELBİSELİ ADAM SAYESİNDE ÇOĞU ŞEYİ ONDAN ÖĞRENDİM MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH. Bu yazıyı içimden geldiği için yazıyorum. Şu işte şunla başlama yok mutlaka düşüreceksin parçası pahalı diyenlere sinir oluyorum gerçekten neden illa düşürecek ben düşürmedim şu ana kadar Allaha şükürler olsun. Ben daha hiçbir şeyim motor işinde ama gerçekten yok düşürecem felan diye almamazlık yapmayın. AMA TRAFİĞİ BİLMENİZ GEREKİYOR KESİNLİKLE ARKADAŞLAR BEN ÇOK İYİ ARABA KULLANIYORUM. TRAFİĞİ ÇOK İYİ BİLİYORUM. Motor sürmemde en büyük avantaj kesinlikle Trafiktir. Bu arada sormak istediğiniz bişey varsa cevaplayabilirim. Motor hakkında da sorular sorabilirsiniz. Dikkat edin arkadaşlar.