Başımız Sağolsun...

allah rahmet eylesin.....kabri nurla dolsun.....ailesine sabır versin yüce rabbim...

allahalaaa hergün bir ölüm ilanı :(

allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin

ne diyeceğimi bilemiyorum .fatih abi senden çok şey öğrendik en başta dostluk olarak . gözlerim şişti ağlamaktan . ruhun şad mekanın cennet olsun abicim

başlığı ben açmayı düşündüm ama elim yanaşmadı . inanamadım allah rahmet eylesin

Son düzenleme:
Allah Rahmet eylesin... En Başında Ailesi Ve Dostları olmak üzere Hepimizin Başı SAğolsun....

allah yattıgı yerde dinlendirsın kimseye kotulugu yoktu hep sampatik güler yüzlüydü allah rahmeteylesın

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Allah Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet Olsun...
Çok üzücü bir olay, çok genç yaşta hayata veda etmiş arkadaşımız...
Allah kalanlara sabırlar versin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah geride kalanlarına sabır versin,mekanı cennet olsun.

hep ölümlerden gidiyoruz bu ara...
ölüm için ''yeni bir başlangıç'' derler... ama bu tarz ölümler bizleri daha bir etkiliyor,içimizi acıtıyor... '' her canlı ölümü tadacaktır'' yazar ayet'te... illaki tad'acağızda... ah birde kötü ölüm olmasa.yok araba sıkıştırdı,araba önüne kırdı,merdivenden düştü... hep saçma sapan bişekilde can veriyoruz.ya kendi hatalarımızdan dolayı yada başkalarının hatasından.
2-3 günde bir baş sağlığı yazıyoruz ve içimiz eriyor,bu kadar sık karşılaşınca kendi kendime acabalarım oluyor...son 2 gündür çok daha dikkatli kullanmaya çalışıyorum; ama bu seferde kasılıyorum...öfff,yeter diyorum basıyorum gaza...

yazacak o kadar çok şeyim varki bu konuda; sizleride sıkmak istemiyorum.

fatih kardeşimle aynı yaştaymışız...tamda ömrümüzün baharına girerken bu kadar çabuk olmamalıydı...

ailesinin,dostlarının,sevenlerinin ve MT ailesinin başı sağolsun...

bak fatih abi herkes sana rahmet diliyor :salut: ansızın aramızdan gitmen bizi çok üzdü fatih abi'm deli crosscu'm :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar