Başımız Sağolsun...

Böyle bir başlık açacağım aklıma gelmezdi ve en isteksiz şekilde açtığım başlık bu.Fatih Gökmen arkadaşamız dün öğle saatlerinde çalıştığı asansör firması talihsiz bir kaza geçirerek vefat etmiştir.Başımız sağolsun...

Cenazesi yarın Yenibağlar'daki evinden kaldırılıcaktır.Cenaze namazı öğle namazını takiben Yenibağlar Mahallesi Hacı Seyit Cami'de kılınacaktır.

KEL.jpg

motokel.jpg

fatihgokmen.jpg

Eskişehir'li Fatih Gökmen (Kel FAtih) arkadaşımız Vefat etmiştir.Asansör firmasında talihsiz bir kaza geçirerek yaşama gözlerini kapamıştır.Yarışlara iştirak eden bir arkadaşımızdı Esbike Takımının ve Eskişehir Bisiklet Camiasının maskotuydu.Herhalde onu sevmeyen yoktur diye tahmin ediyorum.Başımız Sağolsun.

Allah rahmet eylesin. Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.

off ya bu ara yine çok sıklaştı ölüm haberleri..girmicem artık siteye :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin ailesine allah sabır versin çok üzücü bir haber sabahın ilk saatlerinde mekanı cennet olsun

Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun. ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun.:pale:

başımız saolsun yine hiç beklemediğim birisi yine ölümm..hangisine dayansın bu gönül

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Allah rahmet eylesin. Genç yaşta bir kardeşimizin hayata gözlerini yumması gerçekten çok üzücü.

Sevenlerine sabır diliyorum.

Adana İl Temsilcisi
fatih arkadaşımıza,allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,ailesine sabırlar diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar