Başımdan hırsızlık olayı geçti....

ne diyelim cok gecmıs olsun ınsallah bende aldııgımda ole bı durumum olmaz bırazdengesızımde bı oduvara calarım bı bu duvara calarım hırsızları elımde kalmalarından korkarım keske polısı karıstırmasaydın veya once ıyıcene yere calıp sonra haber verseydın...

ankarada hatrı sayılır yerde amcanız yada savcı bir dayınız, babanız yoksa size yapılan uygulama diğer tüm sıradan türk vatandaşlarına yapılan uygulama kadar adil....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1-Kelebek tabir edilen bıçağı taşımak ateşli silahlar ve bıçaklar hakkındaki kanun gereği suçtur.
2-Her hangi bir bıçağı da,beyzbol sopasını da kavgada göstermek suçtur.
3-ana avrat küfredilmeyen bir kavga olmadığı için her iki taraf da kavgada silah çekmekten,hakaret ve tehditten ceza alacağı gibi karşı taraf kelebek taşımaktan ayrıca ceza alabilirdi.İşin üstüne gitseydin hırsızlığa teşebbüsten de ceza alabilirlerdi.
İki tane it yüzünden sabıkalı olabilirdin.Olmadın verilmiş sadakan varmış.
Aha ben de hırsızlara hakaret ettim.Kenardan sıyırdım:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abı heralde bu motoları kapalı garaja koysak ordanda calcaklar gercekten
yazık valla

Paşam yazılarında hep isyan görüyorum...Hayrola bir problem varsa özelden yazarsan yardımcı olmaya çalışırım..Yaşın daha genç (17)..Şimdiden karamsar olman gelecek için sana fayda getirmeyecektir.Bunu nereden mi biliyorum?.
.Yaşımız biraz geçmiş ve meslek olarak kötülüklerle mücadelemizden..
İnan içimizde olan çürükleri günü ve yeri geldiğinde çıkarmayı da kendimize görev sayıyoruz..:cat:

::alkiis::::alkiis::::alkiis:: Bu genc arkadasimiza yaklasiminiz ve verdiginiz cevapla tum meslektaslariniz hakkindaki onyargilara en buyuk darbeyi vurdunuz. :cat:

Galiba polisimiz kanunları uygulamada ve delilleri toplamakta yetersiz kalıyor.
Kanunu,içtihatı bilmeden,umursamadan hazırladığı raporlar ile savcılığa intikal ettirdiği dosyalar ise takipsizlikle sonuçlanıyor.
Yeterli delil peşinde koşmadan,samimi ikrar yolu ile alınan ifadeler ise hukuk önünde delil teşkil etmiyor.
Ondan sonra millet devletin var oluş sebebi olan can ve mal güvenliği konusunda DEVLETE OLAN İNANÇ ve GÜVENİNİ KAYBEDİYOR.

2003 senesinde evden çalınan cüzdanımdan alınan kartlarım ile çekilen paranın hangi bankamatikten çekildiğini bulup öğrenip delil olarak sunmama rağmen kabul görmedi,oysa matiğin güvenlik kamerası kayıtları incelenebilirdi istenseydi ya da görev bilinci olsaydı.

Ne yazık ki çok kişi görevini ucuyla yapıyor.:silent:

kanunları polis teşkilatı koymaz sadece uygular
tamam bazıları dediğin gibi olabilir fakat her meslekte çürük elma vardır
senin yarın öbür gün başın sıkıştığında sende polisten yardım isteyeceksin ki
üyelerimiz içinde de bu görevi yapanlar var biraz daha duyarlı olalım
benim dediğim de bu abim şimdi başın sıkışınca polise gidiyosun polis sana bi nah çekiyo geri gidiyosun:pale:
dışardan baktığında herşey şahane sokaklarda terör yok ama olayın içine bir karıştın mı...
Bütün polisler demiyorum öyle olan polislere diyorum...Yani benden 5 kat vatanına bağlı polis de vardır...

Paşam yazılarında hep isyan görüyorum...Hayrola bir problem varsa özelden yazarsan yardımcı olmaya çalışırım..Yaşın daha genç (17)..Şimdiden karamsar olman gelecek için sana fayda getirmeyecektir.Bunu nereden mi biliyorum?.
.Yaşımız biraz geçmiş ve meslek olarak kötülüklerle mücadelemizden..
İnan içimizde olan çürükleri günü ve yeri geldiğinde çıkarmayı da kendimize görev sayıyoruz..:cat:
ilgin iiçin teşekkürler de abi
insan bu olayların dışında kaldığında daha mutlu oluyor.Yani dediğim gibi uzaktan baktığına işler tıkırında.Ne güzel polis var hakim var kanun var.Sonra adam geliyor sana gasp yapıyor,tehtit ediyor,çalıyor polis de onla işbirliği yapıyor patlıyorsun işte elinden hiçbirşey gelmiyor.İşte en sinir olduğum şey bu adam seni orda tutuklasa da birşey yapamıyorsun..
başımdan geçti öyle bir olay
abim trabzona okumaya gitti 2 tane alaska kurdu var bende onları gezdiriyoruz abimin arkadaşlarıyla.Ankara batıkentte gimsa vardır bilen bilir.Orda oturduk sohbet ediyoruz gelenler köpekleri seviyor falan neyse bi adam geldi.Alman kurdu var.Köpeği bacaklarının arasına aldı bizim köpeğe el kaldırıyo.Dedim çek elini napıyon?Kalktı işte yakarım yırtarım falan filan 2 kişi bunlar biz 7 kişiyiz neyse bi vurdum adama sonra kafama bişey çarptı.Yığıldım yere.Hastanede açtım gözlerimi kafa yarılmış benim dikiş attılar.Ordakiler anlattı polis silahın dibiyle benim kafaya geçirmiş bi tane.Sonradan da bu polisin o adamın dayısı olduğunu da öğrendik işte iyice gittim orda neyse uzatmak istemem...
O ilk mesaj için de özür dilerim herkese yazmak istememiştim onu da ...
Bak seeeen neler de biliyorsun daha bu yaşta..
Peki ;
Gecenin bir yarısı, hırsız evinize girip annenin boynuna bıçakla sarılsa, sizi kim kurtaracak.. Baban mı ?
Bunu biliyor muydun ? :wiinkk:
haklısın abla ilk mesajda bi sinir patlaması oldu onun için tam anlamıyla yazamadım
ama ya akşam annenin boğazına bıçakla sarılan bi polis olursa?
adaleti koruyan herkesi polis yapmıyorlar sonuçta...
zenginlik peşinde inancı olmayan birsürü polis var
sonuçta okuyarak polis olunuyor,böyle birşeyin olmaması gibi bir olanak yok bence...

Son düzenleme:
bende bir arkadaştan duymustum adam hırsızlık için eve girmiş kış günü kaçarkende evin hemen önünde buz varmış ve buzda kayarak kolunu falan kırmış ev sahibi suçlu bulunmuş neden evin önündeki buzları temizlemiyosun diye

Burası TÜRKİYE dostum gayet normal evine hırsız girer adamın kafasını kırarsın suçlu sen olursun.Bunlar gibi daha nicesi Geçmiş olsun kardeş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar