Mağduru oynamaya devam eden arkadaşlar için hemen yazayım sokak hayvanlarından kaynaklı oluşturulan bu algı operasyonları tuzağına düştünüz yada düşmek üzeresiniz. 2024 yılı içinde Türkiye'de işlenen cinayet sayısı 1345 bunların 43'ü çocuk. Kayıp olan 53 çocuk bu rakama dahil değil. Trafik kazası sonucu ölen insan sayısı 2300 kişi ve bu rakamın bir kısmını da çocuklar oluşturuyor unutmayın. İş kazalarında 2024 yılı içinde 1897 kişi öldü ve bunların 73 tanesi çocuk işçi. Yukarıda yazdığım bu üç konu için bu güne kadar ağzınızı açıp tek bir isyan cümlesi kurdunuz mu acaba, bu durumda bile size ait olmayan canlıların hayatları üzerine yargı dağıtıyorsunuz. Önceki mesajımda da dediğim gibi sizin için sadece biraz empati ve anlayış diliyorum.
Siz kendi adınıza istediğiniz kadar insanları öldürüyor, çocukları öldürüyor bu köpekler diyebilirsiniz. Dünyada birbirinden farklı pek çok nedenle insanlar ölüyor. Yukarıda saydığım nedenlerle alakalı mesajıma cevap verecekler kişiler için belirteyim; Ajitasyon yapmayın lütfen bunlar bana atılacak oltaya göre yemler değil bu konuda naçizane uyarımı yapıyorum.
Siz kendi adınıza istediğiniz kadar insanları öldürüyor, çocukları öldürüyor bu köpekler diyebilirsiniz. Dünyada birbirinden farklı pek çok nedenle insanlar ölüyor. Yukarıda saydığım nedenlerle alakalı mesajıma cevap verecekler kişiler için belirteyim; Ajitasyon yapmayın lütfen bunlar bana atılacak oltaya göre yemler değil bu konuda naçizane uyarımı yapıyorum.