sorun kanun ceza değil ben bunu yapacak biri değilim
çözmezlerse ben biliyorum çözmesini deme abicim o zaman.
konu bizim pembe götlerimiz de değil, çıktı zaten kanun.
sorun kanun ceza değil ben bunu yapacak biri değilim
zaten yıllardır bu problemle yaşıyoruz alıştık artık da belediyeler görevini yapmak yerine bizim şikayetçi olmamamızı bunu normal karşılamamızı bekliyor
ABS başlığında aldığın yüksek etkileşim ciddi bir özgüven artışına sebep olmuş....zaten problem burada. Belediyeler bu işe para ayırmak yerine ya o parayı cukkaladı ya da oraya ayırması gereken para ile yandaşlara kömür dağıttı ya da her tarafta konser yaptı.
Çığrından çıkmış bir hayvan problemi var; ancak insanlar belediyeleri suçlamak yerine belediyeleri suçlayan insanlara bok atıyor.
Uzun bir versiyonu vardı bu konunun; orada maliyet hesaplaması yapmıştık, ota boka harcanan paraların yanında bu konunun çözümü para bile sayılmaz ama o kadar ilgilenmediler ki konuyla kontrol edemeyecekleri noktaya geldi; bu sefer de öldürelim dediler.
Hayvan düşmanı gavatlarda sadist duygularını desteklemek için bu duruma çanak tutuyor.
Tüm sokak köpeklerini keselim (gavatlara da verelim pişirip yesinler) ; 10 yıl sonra yine aynı duruma düşeceğiz? napıcaz anasını satayım 10 senede bir katliam mı yapcaz bu ülkede?
Bir bakanlıgın bu konuya el atması ve belediyelere zorunluluk tutması lazım önlem mekanizması için.
ABS başlığında aldığın yüksek etkileşim ciddi bir özgüven artışına sebep olmuş....![]()
Keşke bu paylaşımı 140 insan köpekler tarafından parçalanarak öldürülmeden paylaşsaydın da şu anda hayatta olsalardı. mesela kendisine köpek sürüsü saldıran bir çocuk bu köpekleri oradan geçip gideceğine nasıl ikna edecek onu da yazarsan faydalı olur diye düşünüyorum...Yıllardır bu forumu takip ederim yazmaktansa okumayı tercih ederim ama bu başlık konusu tekrar açıldığında artık dayanamadım. Ben bisiklete biniyorum bisiklet üzerinde yılda yaklaşık 10.000 km yol yapıyorum. 81 ilin tamamına bisikletle gittim. Yıllardır motor kullanıyorum en az bisiklet kadar yol yapıyorum. Tahmin edemeyeceğiniz en ücra ve ıssız yollarda bisikletle, koşarak yada motorla azgın köpek sürülerine defalarca denk gelidim ve başıma bu güne kadar hiç bir şey gelmedi. Doğru yaklaşmasını bilirseniz gelmezde. Esasen korkmanız gereken köpekler bulunduğu alanı koruyan sahipli köpeklerdir.
İnsanları dış görünüşüne, inandığı değerlere göre kategorize edilen mesajları burada üzülerek ve birazda sinirlenerek okudum. O mesajları yazan kişilere hayatlarında biraz daha anlayış ve empati diliyorum. Zaten laf anlatarak anlayacak kişiler olsa, o şekilde başkalaştırarak yorum yapmazlardı. Gelecekte umarım gerçek fikir sahibi insanlara dönüşebilirler.
Köpek ve genel olarak sokakta yaşayan hayvanlar için onların yaşantılarını kendinize göre şekillendirmektense kendiniz onlara göre şekillendirirseniz; motorla, yürüyerek, bisikletle bir daha hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Unutmayın onlar oraya bırakılmış ve hayatta var olmak için savaşmayı öğrenmişler sadece. Onların bölgesinden geçip gideceğinizi anladıklarında hiç bir şey yapmadıklarını görecekiniz.
Bir kaç kendini bilmezin aldıkları karar ile bu canlıların hayatlarını ellerinden almak yada bu kararlara imza atmak tam bir vahşettir ve savunulacak hiç bir tarafı yoktur. Umarım daha kötü şekilde acılar içinde can verirler.
buna katılmıyorum bu hayvanlar insan değil içgüdüleriyle hareket ediyorlar konunun başında yüklediğim videoda gözüken gibi köpeklerin yanında geçerken nasıl davranılması gerektiğini biliyorum o yoldan yüzlerce defa geçtim gaz kesiyorum olabildiğince düşük devirdeyim hatta motorum 4bin devirin altına düşünce boğuluyor daha da düşebilmek için debriyaj çekili kullanıyorum bu hayvanlar insan değiller bilinçli değiller saldırmaları kesinlikle doğal ve saldırıyorlar da bu açık bi gerçek hepimiz yaşıyoruz bunu ben de öldürülmelerini istemiyorum buradaki kimse de istemiyor buradaki kimse hayvan düşmanı değil içgüdüleriyle hareket eden bu hayvanların insanlardan uzaklaştırılması lazım benim için de senin için de risk benim derdim üniversiteden uzaklaştırılmaları yoksa bu sorunun çözülmeyeceğinin ben de farkındayım sadece bizden uzaklaşsın istiyorumYıllardır bu forumu takip ederim yazmaktansa okumayı tercih ederim ama bu başlık konusu tekrar açıldığında artık dayanamadım. Ben bisiklete biniyorum bisiklet üzerinde yılda yaklaşık 10.000 km yol yapıyorum. 81 ilin tamamına bisikletle gittim. Yıllardır motor kullanıyorum en az bisiklet kadar yol yapıyorum. Tahmin edemeyeceğiniz en ücra ve ıssız yollarda bisikletle, koşarak yada motorla azgın köpek sürülerine defalarca denk gelidim ve başıma bu güne kadar hiç bir şey gelmedi. Doğru yaklaşmasını bilirseniz gelmezde. Esasen korkmanız gereken köpekler bulunduğu alanı koruyan sahipli köpeklerdir.
İnsanları dış görünüşüne, inandığı değerlere göre kategorize edilen mesajları burada üzülerek ve birazda sinirlenerek okudum. O mesajları yazan kişilere hayatlarında biraz daha anlayış ve empati diliyorum. Zaten laf anlatarak anlayacak kişiler olsa, o şekilde başkalaştırarak yorum yapmazlardı. Gelecekte umarım gerçek fikir sahibi insanlara dönüşebilirler.
Köpek ve genel olarak sokakta yaşayan hayvanlar için onların yaşantılarını kendinize göre şekillendirmektense kendiniz onlara göre şekillendirirseniz; motorla, yürüyerek, bisikletle bir daha hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Unutmayın onlar oraya bırakılmış ve hayatta var olmak için savaşmayı öğrenmişler sadece. Onların bölgesinden geçip gideceğinizi anladıklarında hiç bir şey yapmadıklarını görecekiniz.
Bir kaç kendini bilmezin aldıkları karar ile bu canlıların hayatlarını ellerinden almak yada bu kararlara imza atmak tam bir vahşettir ve savunulacak hiç bir tarafı yoktur. Umarım daha kötü şekilde acılar içinde can verirler.
İlk kez bu üslup ile cevap vereceğim bu forumda kusura bakma. SAÇMASAPAN şeyler yazmışsın.Yıllardır bu forumu takip ederim yazmaktansa okumayı tercih ederim ama bu başlık konusu tekrar açıldığında artık dayanamadım. Ben bisiklete biniyorum bisiklet üzerinde yılda yaklaşık 10.000 km yol yapıyorum. 81 ilin tamamına bisikletle gittim. Yıllardır motor kullanıyorum en az bisiklet kadar yol yapıyorum. Tahmin edemeyeceğiniz en ücra ve ıssız yollarda bisikletle, koşarak yada motorla azgın köpek sürülerine defalarca denk gelidim ve başıma bu güne kadar hiç bir şey gelmedi. Doğru yaklaşmasını bilirseniz gelmezde. Esasen korkmanız gereken köpekler bulunduğu alanı koruyan sahipli köpeklerdir.
Hayatımda gördüğüm en anlamlı şarkı, çok duygulandım şahsen.millet havladıgında problem yok ama
Hayatımda gördüğüm en anlamlı şarkı, çok duygulandım şahsen.
Neşet Ertaş gibi bir çok sanatçının değer görmediği bir ülkede izlenme ve dinlenme oranlarına bakarak bile ne durumda olduğumuz anlaşılır..Hayatımda gördüğüm en anlamlı şarkı, çok duygulandım şahsen.
Benim için sorun yok eşek gibi anırsalar da dinleyen olur her türlü.Zamanında bununla dans ettirdiler milleti. Havhav deyince mi sorun oldu.