[Bartın - MT]

Tüm bartin mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.:rendeer:

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART] BARTIN MT Ailemizin KURBAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

Adana İl Temsilcisi
Bartın MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

Selam Bartın MT siteye daha yeni üye oldum baktım birsürü .....MT ler var dedim Bartın'da olmalı olmasada açılmalı die arayışa koyuldum ve buldum bn merkez gölbucağında oturuyorum DFAL'da okuyorum...

Sevgili Bartınlı motorsikletseverler artık gelin..!!! ::crying::::alkiis::

bende bartında doğdum ancak pek bi bağım yok sadece yazları 1günlüğüne gidebiliyorum.Bu arada sel filan olmuş oralarda geçmiş olsun arkadaşlar...

saol kardesim atlattık neyseki bu arada cbr 125 arıyorum ikinci el varsa ilgilenirim.

selamun aleykum arkadaşlar aranızda kanuni mz kullanan varmı varsa bu motosikletin yakıtının normali nasıldır..

slm millet bnd bartınlıym bartında duruorm kimse yok herld o kdr motoru olan vr bide :D bnd d 125 rt mondial var. sürekli bartında olanlar görmüştr belki yeşil önü siyahtır.. 67 ER 121( 67 ERGÜL 121 YANİ :D )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:32 AM ----------

motorun fotolarını koycam ama becerememdm yardımcı olurmusunuz..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:32 AM ----------

Sevgili Bartınlı motorsikletseverler artık gelin..!!! ::crying::::alkiis::

ben geldim :D 1 2 derken bea kişi olur inş yakında..:D

merhabalr herkese bende bartınlıyım fakat okul nedeniyle suan burdur da bulunuyorum yamaha fazer var bartında motosiklet tamirciliğiyle uğrasıyoruz

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

ya bu ssitede bartında yaşayan tek insan benmiyim bu mudur yani...?:)

bartında yaşıyorum bende artık okul dolayısıyla motorumuda getirdim adım orçun kymco agility 50 var

ya bu ssitede bartında yaşayan tek insan benmiyim bu mudur yani...?:)

Bir de ben vardım sevgili kardeşim ama geçen yıl 30 temmuzda ayrıldım maalesef:salut:.Fakat ben kendimi hala Bartınlı hissediyorum.Ne de olsa 19 yıl oranın havasını soluyup suyunu içtik.
Bir de Orçun diye bir kardeşimiz gelmiş.İsterseniz buluşup tanışın :rendeer:.

Bartın'lılara selam..
Bölgeniz ve çevresinde gezilecek,görülecek çok güzel yerler var.
Hani diyorum ki, gezdiğiniz zaman, biraz fotoğraf ::foto:: çekip yayınlasanız..

S.a BartınMT
Ben doğma büyüme bartınlıyım.Adım ayhan.Motorum MZ ETZ 251.Bartınlı motorcularla tanışmak görüşmek isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar