yetkililere sorabiliriz: BU ÜLKEDEKİ BAŞIBOŞLUK; BAŞIBOZUKLUK ile ilgili ne yapıyorlarmış?
Mış diyorum çünki hiçbir şey yapmıyorlar. Ülkede kanun yok, kanun olmayan yerde hak yok, hak olmayan yerde hukuk yok, hukuk olmayan yerde adalet yok.
Gazateler yazıyor karşı şeride geçen bilmem kime çarpan Barkın... Yahu o, adı bilmem neyin, YAYA GİRMENİN YASAK OLDUĞU YERDE NE İŞİ VAR!... Sorgulasanıza bunu? Başıbozuk'tu başıboş yolda, başıboş-başıboş gezerken karşıdan gelen bir motorcuyu ÖLDÜRDÜ...
Yazsanıza: MOTOR BİNİCİSİ BARKIN BAYOĞLU KENDİ YOLUNDA GİDERKEN ÖNÜNE ÇIKAN YAYA TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ DİYE... Yazın ki dünya alem bilsin, bu ülkede yaşam, bu ülkede düzen, bu ülke bu kadar BAŞIBOŞTUR diye...
Sosyologlar, hukukçular maruz görsün; hakkın, hukukun olmadığı yerde ANARŞİ olur. Ülkede hali hazırda ANARŞİ var. Siz boşuna mı sanıyorsunuz ülke genelinde OHAL'İ? Anarşi'ye karşı önlemdir o! ( Sebepleri ayrı tartışılır ama; "birileri" anarşi çıkartmıştır...)
O rahmetli de artık Barkın'ın önüne çıktı mı; atladı mı orası henüz belli değil? Vardır kamera kaydı, şimdi ya poliste ya savcıdadır.. Belki Barkın'da kask kamerası da vardır?
1 hafta önce motorcuyu ezdi kamyoncu; kamyonun anahtarını alıp kaçtı iyice ölsün, öldüyse cenazesi iyice ezilsin, ezilsinde çıkaramasınlar kamyonun altından diye...
Bu dur bu ülkenin hali: BAŞIBOŞTUR, BAŞIBOZUKTUR, BAŞIMIZ BOŞLUKTADIR yani SAHİBİMİZ YOKTUR. öLENİN HAKKI YERDE KALIR. Ve dahası; daha kötüsü benim namussuzum iyidirdir anlayışı vardır. Sen benim kim olduğumu biliyor musun vardır!!!
MAL BUDUR... başka da söze yer yoktur... ::ranntign