Barkın bebeğe merhaba deyin

Merhaba dostlar ;

Kızımızdan sonra Allah Bir de erkek evlat nasip etti bize Sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık oğlumuzu.

İsim konusuna gelince Rahmetlinin üzücü haberini aldıktan sonra eşim benim moralimin uzun süre bozuk olduğunu farketmişti sanki kendi ailemizden birini kaybetmiş gibi üzülmüştüm bir çok insan gibi.. Daha Sonra 2. çocuğumuza hamile olduğunu öğrenince erkek olursa adını Barkın koyalım dedi tabi ben hemen anlamına baktım.

Rahmetli tam nevi şahsına münhasır biriymiş.

Barkın isminin anlamı : Yolculuk eden gezgin, kendisini yolundan hiç bir şeyin alıkoyamadığı yolcu demekmiş. Ne kadar da güzel bir anlam. İnşallah oğlumda güçlü kararlı zeki bir insan olur hayallerini yaşar ve mutlu bir hayat sürer..

Eğer büyüyünce birgün bu sayfalara yolun düşerse sana bir not bırakayım evlat.Özgür olmak istiyorsan Motosiklete bin ve Her daim ekipman kullan..

Allah tüm evlatlarımıza sağlık huzur mutlu bir hayat nasip eder inşallah.

OMrXCG.jpg

Allah bağışlasın, sağlıklı ve mutlu bir ömür sürsün inşallah.

Motosikleti
D400
Merhaba Barkın bebek ,umarım mutlu bir hayat yaşarsın :thumleft:

Motosikleti
Yamaha XT600
Allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin.Adıyla yaşasın yaşatsın ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adamsınnnnnnn

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Allah analı babalı büyütsün, nufusa kaydettirmediysenizbir isim daha ekleyin. İleride iki isim çok işine w yarar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maşallah .

amin arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun güzel dilekleriniz için Hepinizin gönlüne göre versin inşallah..

Allah analı babalı büyütsün, nufusa kaydettirmediysenizbir isim daha ekleyin. İleride iki isim çok işine w yarar

Barkın ismi Kur an da geçmiyor isminin önüne rahmetli babamın ve kayınpederimin ismi olan Mustafa ismini verdim yani Mustafa Barkın diye kaydettirdim nüfusa ama biz Barkın ı kullanıyoruz :)

Hey maşallah. Allah analı babalı büyütsün, bahtı güzel olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar