rahmetli Barkın abi çok tecrübeli ve bilgiliydi
pistte de kullanmış, offroad da yapmış, teker yapmış, lastik yakmış motorun her şeyini yapmış abiydi, allah rahmet eylesin.
Sporcu, yurtışında okuma, trafik bilgisi gibi konulardaki tecrübeleri kendisine çok şey katmış. Şimdilerde izlediğimiz kanallardaki gibi birisi değildi. Ayrıca hani diyoruz ya bizden biri diye, aynen de bizden biriydi. Maddi olarak da zengin olmadığı için, yaptığı yorumlarda bunların hepsinin katkısını görebiliriz.
Ayrıca incelemelerini izlediğimde gerçekten g
öte g
öt dediğini duyarsınız. Tarafımca en çok beğendiğim yanı buydu.
Geçenlerde boş bi vakitte Altınlı Gece Bilkent videosunu izledim.
Lastik konusunda da, motosiklet konusunda da, sürücü konusunda da lafını sakınmıyor.
Bi çocuk 600lük motosiklet almış ve beğenmiyor, tecrübesi de yokmuş, konuştukça anlaşıldı ve çocuğun babasına YBR ile devam etsin dedi
Hani okulda bizi seven ama sert davranan öğretmenler gibi bi tavrı var.
Şimdiki kanallar neredeyse instağram influensırı gibi davranıyor.
Bilinen kanallardan en çok beğendiğim Kolaçan. Kuryelik yaparak geçimini sağladığı için sanırım, incelemelerinde olumsuz konularda diğer kanalların söylemdiklerini söylüyor. Servis, garanti, para, lastik, ekipman neyse söyledikleri bence isabetli şeyler.
Ayrıca birkaç canlı yayınına denk geldim, soru sordum, kötüye kötü diyor. Öveceğini de övüyor.
Mesela Ankarada Yamaha servisi hakkında olumsuz bi şeyler konuştular. Tracer 700 videosunda kullanıcıyla birlikte çatır çatır eleştirdiler. Neredeyse saydıracaklardı hatta
Honda konusunda da Hondayı çok övüyor demiştim ama sanki duymuş gibi

geçen bi videosunda Honda kanala içerik üretmem amacıyla motosiklet sağlıyor demişti
neyse konu çok dağıldı, benim eyyorlamam bu kadar