Bariyer ayakları için hala bir şey yapmayacak mıyız?

MrCool ellerine sağlık. Dilekçe fikri çok güzel. Hemen ilgili yerlere gönderelim.
Dilekçe göndermenin yanında bence konuyu televizyon programlarına da taşıyalım. Bazı kanallarda motosiklet konulu (motokeyf vs.) programlar var biliyorsunuz. Bence etkinliği arttırır ve daha kısa çözüme kavuşturur.

ben akp ye yolladım arkadaşlar konu olarak ''yol kenarlarındaki bariyerler'' yazdım...

buyrun arkadaşlar bulduğum mailleri buraya ekliyorum
1. akparti halkla ilişkiler başkanı [email protected]
2. bu da chp nin kendi maili kime ait bilmiyorum ama halkla ilişkiler heralde [email protected]
3. buradan da MHP nin sitesindeki iletişim formu siteden yazıyorsunuz mail açıklaması yapmamışlar http://www.mhp.org.tr/iletisim/webmesajform.php

buyrun arkadaşlar bazı yerlerin mailleri yazdım bir önceki sayfanın en altında mailler burada yollayalım..

İstenilsa rahatlıkla yapılabilir. Betonarme konusunda bence gelişmiş bir ülkeyiz. Hatta beton bariyerler geçici yol kapatmalarında Konya'da kullanılıyor. Fabrikadan çıktığında mantajı da hızlı. Fakat maliyet olarak farkı vardır. Yani halen çoğu yolumuz kalitesiz asvalt. Nedeni yine maliyet. Halen mıcır kazaları oluyor.

Geçenlerde F1 de olan kazayı biliyorsunuz. Pilot dikine çarptı duvara. Fakat duvarın esnekliği ve aracın dizaynı enerjiyi sönümsedi.

Beton bariyerler ya da şimdiki çelik bariyerler çok rijit malzemeler. Bence plastik gibi esnek bariyerler daha uygun olur

şahsen ben bişi yapamıyorum .. ama yapabiiLen herşeyi yapsın :)

YAPAMIYORUM DEME LUTFEN!!!!

Arakadaslar bu topigi okudugumda ılk yaptıgım http://www.ubak.gov.tr/ubak/tr/mesaj.php adresinden ulastırma bakanlıgına yukarda gormus oldugunuz Mr Cool'un gayet guzel harızlanmıs oldugu Dilekçeyi (ellerine saglık)hemen mail yoluyla gonderdim sizde karayolları veya ulastırma bakanlıgına bu dılekceyı gondererek bızım ıcın bu olayın ne kadar onemlı oldugunu onlara gosterebılırsınız.
3-5 kişiyle olmaz bu iş ne kadar mail o kadar bariyer!!!

Arkadaşlar dilekçeyi sadece kendimiz güncelleyip göndermekle kalmayalım. Herkes kendi mail grubuna da göndersin. Ben grubumdaki herkese gönderdim. Gün içinde başta ulaştırma bakanlığı olmak üzere bir çok ilgili kısma onlarca mail gidecek.
Hadi biraz gayret...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu devletin para için abuk subuk politikalarından bıktım ben şahsen bıkmayan varsa bilemem ama bariyer işi inşallah olur kimsenin bariyer yüzünden ölmesini istemem sakat kalmasınıda istemem bizim yollarımız bile bozuk bariyerle birlikte yollar da düzelirmi oda zor herşey zor bu ülkede dediğim gibi motosiklet sevdalısı başbakan gelirse anca öle tayyiple bu iş zor:pr:

Moralini bozma. Hayat hep mücadeleyle dolu.

Ben ve bir kaç arkadaş gerekli bilgileri sağlarlarsa diğer üyelerin yapacağı TEK ŞEY bu dilekçeyi kopyalayıp yine yayınlayacağımız adreslere mail ve/veya fax olarak atmaktır. Birlikten güç doğduğunu unutmayalım.

acaba tatilde olmayan evlerinde oturmaktan sıkılan ve mt adı altında bariyerlerle ilgili kadıkoyde imza toplayabilecek arkadaşlar buraya kendilerini belirlerse güzel olur...sadece motor camiası deil sokakta motorları seven duyarlı insanlardanda imzalar toplayabilriiz....

yanlış mı düşünoyorum MrCool

acaba tatilde olmayan evlerinde oturmaktan sıkılan ve mt adı altında bariyerlerle ilgili kadıkoyde imza toplayabilecek arkadaşlar buraya kendilerini belirlerse güzel olur...sadece motor camiası deil sokakta motorları seven duyarlı insanlardanda imzalar toplayabilriiz....

yanlış mı düşünoyorum MrCool

Bence işe yarar. Sadece Kadıköy'de değil, İstanbul'un her bölgesinden arkadaşlar kendilerini belirtsinler. Bu çalışmayı bir çok farklı noktada yapalım.

bende elımden geldıgı kadar sıze yardımcı olmaya calısacagım..bu yazıyı kopyalayayım ve uygun yerlere bende gondereyım :)

evet arkadaşlar...işi okulu olmayan ve t adı altında imza kampanyasına yardımcı olmak isteyen arkadaşlar kendilerinizi belirtin...büyük çaplta organizasyon yapalım...sayın admin sesimizi duyuyorsan diğer forumlarlada bu konuyu görüşebilir misin??? ve sende görüşlerini yazsann..

Eğer bu ülkede bişiler olmasını istiyosan seçim vakti sölücen en anca ozaman olursa olur.

en kısa örnek annem 2 ay önce bizim orda lambası patlayan elektirik direğine lamba takılması için tel açtı ama lamba seçinlere 1 hafta kala değişti.Çok entarasan:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dilekçeyi kopyalarken resimleri de unutmayın. Resimlerin linklerini de atalım veya basıp fakslayalım. Göndereceğimiz adamların (annelerimiz kadar ilgili) konuyla HİÇ ilgisi olmadığını aklınızdan çıkarmayalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar