Barış Manço

ben hayranıyım barış abiminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. bütün kasetleri varr bende. çok seviyorum

Barış Manço anısına dün gece köşte bir anma gecesi yapıldı,katılamayanlar için ise Shaft Clup te Cuma gecesi Murat kekillli kurtalan expres ve bi çok grupla bir anma gecesi daha yaşanıcak Barış Manço sevenleri için şarkılar söylenicek...
Allah rahmet eylesin,unutmadık,unutturmadık...

imzam ensevdiğim şarkı dizalerinden oluşur çok kral adamdı nur içinde yatsın

Bir ben var ki benim içimde Benden öte benden ziyade
Bir sen var ki senin içinde Senden öte senden ziyade

çoğumuz Adam olacak çocukla büyüdük.Ne yalan söyliyeyim çocuklugumda hep o programa katılmak istemişimdir. Sanatçı kişiliğinin yanında o bir dünya elçisiydi.
Allah rahmet eylesin...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Güzel adamdı,gerçek bir sanatçıydı.. Hele küçükken izlediğim "adam olacak çocuk" programı pek bi güzeldi,hoştu..

Allah mekanını cennet eylesin..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Severdim çok üzüldüm ölümüne...
Allah gani gani rahmet etsin.... :rendeer:

o gunu hic unutmayacagim.televizyonda BARIS MANCO nun oldu haberini duyunca saatlerce aglamistim.henuz 13 yasindaydim.Onun sarkilari ve programlari ile buyumustum.aradan gecen yillara ragmen onu unutmus degilim.Baris MANCO anlatilamaz,ifade edilemez biri.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Nur içinde yatsin.
Onu sadece biz sevmedik.

[yt]fxKJLIawmNQ[/yt]

Super Moderator
Türk müziğinin en büyüklerinden değil, şahsi kanaatimce gelmiş geçmiş en büyük ismidir, ne ölüm yakıştırılıyor, ne iyi dilekler dilenmeden geçiliyor yine...

Ölüm haberini aldığım sabahı hayatım boyunca unutamam; anneannemden miras inanılmaz bir Barış Manço hayranlığım vardır, sabahın 5'inde 6'sında uyku tutmayıp uyanınca önce her kanalın aralıksız Barış Manço şarkıları çalmasından duyduğum mutluluk, arkasından gelen haberin beni yıkışı hayatım boyunca bir daha yaşamayacağım bir travma olmuş olabilir... O günden sonra bir kez daha o kadar ağladığımı, hatta birinin ölümüne ağladığımı da hatırlamam zaten...

Bu gereksiz ayrıntıları bırakırsak :) Yine en büyük özelliklerimizi ortaya koyup yıllarca albümlerine, konserlerine hak ettiği değeri göstermesek de, yıllarca Türkiye'de uğraşıp didinip, hayatında ilk gazete manşetine Japonya'da çıkmış, orada bizden fazla albümleri satılmış olsa da, Francophone ülkelerden bizden aldıklarından çok daha fazla ödül almış olsa da, bizi bırakmayıp "Adam ettiği" için; şarkılar içinde ol Barış Abi...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Türk müziğinin en büyüklerinden değil, şahsi kanaatimce gelmiş geçmiş en büyük ismidir, ne ölüm yakıştırılıyor, ne iyi dilekler dilenmeden geçiliyor yine...

Ölüm haberini aldığım sabahı hayatım boyunca unutamam; anneannemden miras inanılmaz bir Barış Manço hayranlığım vardır, sabahın 5'inde 6'sında uyku tutmayıp uyanınca önce her kanalın aralıksız Barış Manço şarkıları çalmasından duyduğum mutluluk, arkasından gelen haberin beni yıkışı hayatım boyunca bir daha yaşamayacağım bir travma olmuş olabilir... O günden sonra bir kez daha o kadar ağladığımı, hatta birinin ölümüne ağladığımı da hatırlamam zaten...

Bu gereksiz ayrıntıları bırakırsak :) Yine en büyük özelliklerimizi ortaya koyup yıllarca albümlerine, konserlerine hak ettiği değeri göstermesek de, yıllarca Türkiye'de uğraşıp didinip, hayatında ilk gazete manşetine Japonya'da çıkmış, orada bizden fazla albümleri satılmış olsa da, Francophone ülkelerden bizden aldıklarından çok daha fazla ödül almış olsa da, bizi bırakmayıp "Adam ettiği" için; şarkılar içinde ol Barış Abi...

Yahu hakikaten dsimdi düsündümde,
ölümüne üzüldügüm bir çok sanatçi oldu ama ardindan agladigim 3 sanatçi var.
Biri Baris Manço,
digeri Kemal Sunal
ve üçüncüsü de
Zeki Müren.
Sanki bizim evden cenaze çikmisti her üçünün ölümünde de.:pale:
Nasil demisti Baris abi....

Unutma ki dünya fani,
Veren allah alır canı.
Ben nasıl unuturum seni,
Can bedenden çıkmayınca...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yahu hakikaten dsimdi düsündümde,
ölümüne üzüldügüm bir çok sanatçi oldu ama ardindan agladigim 3 sanatçi var.
Biri Baris Manço,
digeri Kemal Sunal
ve üçüncüsü de
Zeki Müren.
Sanki bizim evden cenaze çikmisti her üçünün ölümünde de.:pale:
Nasil demisti Baris abi....

Unutma ki dünya fani,
Veren allah alır canı.
Ben nasıl unuturum seni,
Can bedenden çıkmayınca...

Zeki Mürene değil de Kemal Sunal la Barış Mançoya gerçekten çok üzülmüştüm... İki değerli insandı... İkiside erken ayrıldı.... :(

Özellikle Kurtalan Ekspres yıllarını çok severdim.

Bir Kelebeğin Yaşam Öyküsü:
[YT]yeBwjAkRzKI[/YT]

Bir anda bu melodi bilinçaltımda yankılandı , küçükken beyaz bir barış manço kasedim vardı ''nazar eyle'' isimli içinde en sevdiğim melodi parça da dragon fly dı çocuk aklımla hayallere garkederdi beni :)

Sevgi ve özlemle anıyorum,toprağı bol olsun..

http://www.youtube.com/watch?v=-POKVdS5-T4

çocukluğuma denk gelse de, ölümüne ağladığım iki üç kişiden biri. 12-13 yaşındayken ne kadar tanımış, ne kadar sevmiş olabilirim bilmiyorum ama ne kadar ağladığımı gayet iyi hatırlıyorum. bir diğer isim de kemal sunal'dı. başlığı şöyle bir okudum da, birkaç kişi daha aynı şeyi yazmış. demek ki bu bir tesadüf olmasa gerek. gerçekten adam gibi adamın yeri başka. nur içinde yatsınlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar