ben hayranıyım barış abiminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. bütün kasetleri varr bende. çok seviyorum
Türk müziğinin en büyüklerinden değil, şahsi kanaatimce gelmiş geçmiş en büyük ismidir, ne ölüm yakıştırılıyor, ne iyi dilekler dilenmeden geçiliyor yine...
Ölüm haberini aldığım sabahı hayatım boyunca unutamam; anneannemden miras inanılmaz bir Barış Manço hayranlığım vardır, sabahın 5'inde 6'sında uyku tutmayıp uyanınca önce her kanalın aralıksız Barış Manço şarkıları çalmasından duyduğum mutluluk, arkasından gelen haberin beni yıkışı hayatım boyunca bir daha yaşamayacağım bir travma olmuş olabilir... O günden sonra bir kez daha o kadar ağladığımı, hatta birinin ölümüne ağladığımı da hatırlamam zaten...
Bu gereksiz ayrıntıları bırakırsakYine en büyük özelliklerimizi ortaya koyup yıllarca albümlerine, konserlerine hak ettiği değeri göstermesek de, yıllarca Türkiye'de uğraşıp didinip, hayatında ilk gazete manşetine Japonya'da çıkmış, orada bizden fazla albümleri satılmış olsa da, Francophone ülkelerden bizden aldıklarından çok daha fazla ödül almış olsa da, bizi bırakmayıp "Adam ettiği" için; şarkılar içinde ol Barış Abi...
Yahu hakikaten dsimdi düsündümde,
ölümüne üzüldügüm bir çok sanatçi oldu ama ardindan agladigim 3 sanatçi var.
Biri Baris Manço,
digeri Kemal Sunal
ve üçüncüsü de
Zeki Müren.
Sanki bizim evden cenaze çikmisti her üçünün ölümünde de.ale:
Nasil demisti Baris abi....
Unutma ki dünya fani,
Veren allah alır canı.
Ben nasıl unuturum seni,
Can bedenden çıkmayınca...
Özellikle Kurtalan Ekspres yıllarını çok severdim.
Bir Kelebeğin Yaşam Öyküsü:
[YT]yeBwjAkRzKI[/YT]