Bankete girdim! Mutlaka koruma giyin. (Nazara da inanın!)

Çok geçmiş olsun benzinciden çıkar çıkmaz aşırı bir gazmı verdin çünkü çizimine bakılırsa çıkar çıkmaz karşı bankete çarpmışsın. Lastiklerine arap sabunu vb kaygan bir madde bulaşmış olabilir bence.
Yıkamacıda benim en büyük derdim lastiklerimden çok korumalı ayakkabılarım altı çok kaygan oluyor bir gün olduğum yerde ayağım kayar düşerim diye çok tırsıyorum.
Kaskında çizik dışında bir hasar oluştumu?

Allah hepimizi beterinden korusun.

Çok geçmiş olsun dostum.
ama olay yeri kroki çok güzel olmuş mizah anlayışın güzel beli
sağol dostum. profesyonel oyuncuyum. konservatuvara gittim, bıraktım felan, her neyse.. Şimdi tokata turizm okuyorum. Stand up felan yapıyorum :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------

Bu arada kendi hicbirsey yokmuydu kiyafet olarak ne vardi uzerinde

evet kardeşim. Derbi aprıla ile arasına bir fark katmak için, maliyeti ucuz tutmak için, japon işbirliğiyle ürettti bu motosikeltini. yamaha dt125 motorunu alarak, üzerinde geliştirme yaptılar. böylelikle daha ucuza mal edebildi, çünkü motor elinde hazırdı, sadece geliştirmek kalıyordu.

ula arkadaş ne yazdım bee, sanki derbi mühendisi yada satış sorumlusuyum :p

Hocam geçmiş olsun... Aklınızda olsun Ayet'el kürsiyi okuyup öyle çıkın yola... Nazarda çok haset de çok...

Bu arada kendi hicbirsey yokmuydu kiyafet olarak ne vardi uzerinde
hudson full koruma mont, ls2 kask rumble kask, pro biker racing eldiven vardı. koruma olmasaydı, sol omzum epey acırdı, kaskı zaten söylemiyorum. burda en önemli malzemem eldiven oldu. sol elim tam banketin kenarına mı vurdu, nereye vurdu bilmiyorum ama, sert bi yere vurduğu kesin. eldiven olmasaydı, yüzdeyüz eminim ki elim kırılırdı.

Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın nazara kesinlikle inanmak lazım kuran`ı kerimde geçer,onun içindirki evden çıkarken ayetel kürsi vede nas,felak surelerini okursak kem gözlerden korunmuş oluruz...

geçmiş olsun kardeşim allah beterinden saklasın. bu arada ben oyle motor ustasının ......... ben motorumu götürücem taa öbür hafta başlarım tamire diycek üff kan çıkar en fazla yarın başlarım diyebilir...

Hallettim oğluşumu allahın izniyle :) Yan odada yatıyor şimdi sıcacık :) Yav burak adın talebe. Gittim saydırdım adama, aldım parçaları kendim yaptım. İyi de bir aracı bularak, bu işlerle uğraşmayan bir kaportacıya gidip boyattım. Şimdi bir tek, sinyal bekliyorum. Onları takınca tek iş, yazı beklemek :)

anıl buyuk gecmis olsun sen iyisin cok skur .. cizim gercekden cok hoş arkadaslara katiliyorum inşallah son kazan olur .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar