- Konu Yazar
sekil bu iste 
Daha once yenı aldıgın motoru paylaşmıştın. Onun fiyatı uzerınden düsündüm. 5500 tl ye 100 cc. Yenı jeneresyon da olsa pahalı degılmıdır? Kiralamak için daha ucuz ve sağlam motorlar bulunmuyormu orda ? Neticede kiralıyorsun ve yakıtı binen karşılıyor. Birkaçgun kıralayan ınsan yakıtına bakmaz ki.
Hocam yüksek hacimli motorlar satılıyor mu orada? Bir kısıtlama var mı? Eğer satılıyorsa güncel fiyatlardan birkaç naked yazar mısın?![]()
kürşat bey selamlar. 5 kez bangkok-pattaya-phuket(patong beach) seyahati yapmış her seferinde 1 ay kalmış ve ilk fırsatta kışın 6 ayımı orda geçirme hayali kuran birisi olarak bende çok düşündüm orada ne iş yapılabileceğini...ama her seferinde türkiyede düşünüp taylandda son buldu bu düşüncelerim.çünkü orada para kazanmak zor iş bence.kendiniz iş kuramıyosunuz mutlaka tayland vatandaşı ortak istiyolar biliyosunuz. yatırım küçük ama geri dönüşü daha minik parçalar halinde..mesela ordan bişiler getirmeyi düşündük kuaförlere bayan saçı getirdim 2 kere 1 er kilo getirip sattım 250 tl ye aldım 1.000 tl ye sattım ucak paramı cıkardım filan.sizinlee tanışmak isterim.1-2 ay içinde gidicem kardeşim ve eşiyle..hangi havayoluyla gidiyosunuz? (800 tl ye nerden bilet alıyosunuz ?
Konu niye kapandı bulundu mu aranan ortak?![]()
Abi konu kapanmasın lütfen ben işden güçten geçim sıkıntısından bunalınca okuyorum buraları çok iyi geliyor hem heves ediyorum hemde kafam dağılıyor :rendeer:
Konu Tayland olunca bende bir köşesinden olaya girmek istedim. Genelde ülkemizde seks turizmi ile ünlü olsa da, bence esas özelliği gezilecek, görülecek yerlerinin olması ve bunun oldukça uygun fiyatla yapılabilmesi...Uygun uçak bileti bulabilirsem tekrar gitmek isterim. Birçok kişi nasıl bir yer olduğuna dair sorular sorulmuş, bu soruların bir kısmına cevap olabilir umuduyla yaptığım gezinin bir sunumunun linkini buraya koyuyorum...
http://lntoftheotherworld.blogspot.com/2009/07/tayland-1.html
7 bölüm halinde biraz uzun ama idare edin artık![]()
biri demiş kanadada çok kar var,biri demiş phuket hep güneşli,bana hergün güneş olsun..inanınki hergün güneş olsa ondan bile bıkar insan bir süre sonra
memleketimizde her mevsim var,her güzellik var,antalyanın güneşi,karadenizin doğası ve yeşilliği,güzel anadolumun güzel insanları vs vs..
şu konuda haklısınız üstümüzdekiler bu ülkenin kıymetini bilmiyoronlar gibi biçok yandaşımızda malesef bilmiyor aslında..(kimse üstüne alınmasın)
o dediğiniz yerleri gerçekten herkes bence hayatında birkez görmeli,herkeste keşke o imkan olsada gidip gezse,umarım herkesede nasip olur..
gerçekten iyi ingilizce bilmek lazım,bi hastalansanız bişey olsa Allah korusun,hijyeni nasıldır,bide türkiyedeki kadar iyi doktorlar varmı,biliyorsunuzki türkiye gerçekten
sağlık konusunda çok ilerlemekte.angelina jolienin doktoru bile türkmüşgerçek diyorum..hehe..
aslında ülkemiz her konuda ilerlemekte,görmesekte,yada görmek istemesekte...bende yurtdışında doğdum büyüdüm,birkaç sene önce türkiyeye
geldik,bana deselerki şuanki maaşın 10 katını verelim,yine gitmem heralde..simidini,çayını,havasını,bayrağını,ezanını,camisini vs herşeyini özlerim ben ya
şunu demek istiyorum,elimizdekinin kıymetini bilelim ve görelim..gerçekten bişeyler yapmak isteyen,başarmak isteyen insan,heryerde yapabilir..
biraz yasabır,biraz azim..
gezmeye göremeye vs kesinlikle evet..ama yaşamak?sadece fikrimi söylemek istedim..belki saçmalamış olabilirim yazıyla kusura bakmayın
pek yazı yazmasını beceremem.. yazım hatalarımda varsa kusura bakmayın..
yinede herkes hakkında hayırlısı inşAllah.. Saygılar::143::