Okuldayken yani gurbetteyken bırakamadım döndüm üni.yi burada tamamladım burada bırakırım dedim olmadı,İşe başlayayım istediğim motoru alayım bırakırım dedim olmadı.yılda ortalama 2730ytl gibi bir parayı yakıyorum vede sağlığımdan oluyorum aslında bırakıp o parayı yol+benzin+tecrübe+yeni yerler+macera olarak geri dönebilir.Benzinide es geçiyorum,sigarayıda ama bendeki bu maymun iştahı olduktan sonra...1200den sıkılıp B-king e merak salarsam sonra mt-01 ... yani ben ilk önce maymun iştahımı köreltmem lazım yoksa xt660da beni hertürlü fazla fazla götürüyor.Galiba birazda doyumsuzum.
Geçen aylarda dizimden sakattım şimdi fizik tedaviyle geçmeye başladı o aralar motoru satıp runner alırım iyileşince gider güzel birşeyler alırım dedim.Sonra biraz kendimi iyi hisetmeye başladım hemen bandit mandit...gidiyor öyle hayır işin komik yanı bandit 1200 alsam benzinden değil bu sefer yanımdan ducati hypermotard geçse direk ah be abii şu motora binmek vardı diyip soğuyacağım yoksa 2 sene içerisinde 13 motor değiştirmezdim.Anlayın ne kadar maymun iştahlıyım...

r: