bandırmadan herkese merhaba

bi süredir dışarıdan paylaşımlarınızı takip ediyorum motorum yok almak istiyorum 1 ay sonra askere gidicem dönünce büyük ihtimalle ben de aranıza katılıcam adım emrah 28 yaşındayım herkese merhaba

bende Bandırmadayım.ihsaniyede zübeyde hanım ilköğretimin karşısında çözüm bilgisayarın sahibiyim. Gel tanışalım kardeşim.

Hoş geldiniz. Askerlik nereye düştü. Şimdiden hayırlı teskereler. Ben de yeni geldim.

-------------------------------------------------------------------------------------
Gezerken arada Bandırmaya uğruyorum. Uygun olursa gelip çayınızı içmek isterim :bestmt:

bende Bandırmadayım.ihsaniyede zübeyde hanım ilköğretimin karşısında çözüm bilgisayarın sahibiyim. Gel tanışalım kardeşim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben de istanbulda yaşayan bir bandırmalıyım. Askere git gel motosiklet olayını anlatırız.

BANDIRMALI ARKADAŞLARIMA SELAMLAR. BURDAN ARTIK HABERLEŞELİM DE BİR GEZİ DÜZENLEYELİM.

Merhaba, ben de motorunu Beycivan beye satan ve alacagi yeni motoru bulamayan Istanbul'daki Bandirma'li :)

Evet Bandırmalı motorcular bir kapıdağ gezisi yapalım organize edelim şöyle 20 30 motorlu aynı anda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar