Bana komik gelen bir ilan))

plaka gizlemek Martin'in memleketinde de âdet öyleyse diyorsun?))
Aşırı milliyetçi bi kişiliğim yoktur ama nedense bu duruma kıllandım. araç alım-satımı yapacak kadar Türkiye de ikâmet ediyorsan, ilanını da Türkçe vermelisin bence... Belki de hedef kitlede Türk vatandaşları yoktur... Amannn neyse ne))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
amerika oyunları bunlar hocam :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Muhtemelen plakasını gizleyen çoğu kişi gibi neden gizlediğini bile bilmiyor, herkes böyle yapıyorsa vardır bir kerameti deyip kapatmış plakayı. :p

Sahibinden'de bir sürü yabancı ilan var, özellikle ev ilanları. Türk'e kiralamıyorum veya satmıyorum diye açıklaması olan ilanlara bile rastlamıştım. Çok kafana takma.

kıllanır oldum böyle konulara... son ukrayna ziyaretimden sonra milliyetçilik hasıl oldu bana. kendi bacağına sıkan, oturduğu dalı kesen bi millet olmuşuz, çok zoruma gitti odessa hava alanında başımıza gelenler... imrenilen tarihimiz var iğrenilecek muameleler görüyoruz.

http://odessa.bk.mfa.gov.tr/ <--- odessa konsolosluğumuzun web sitesi... yorumlar kısmında başımızdan geçen olayın özü ve konsolosluğa sitemim var... yazık!

adam herşeyi satıyor,mont ,gitar,fotoğraf makinesi ,motor,ev vurguncu olmasın(!) :D Sonra doğru yurt dışı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar