Balıkesir Burhaniyedeki Kaza

ayda bır kere motorla balıkesırıne gıdıp gelıyorum cok uzuldum ya o kısının yerıne koydum kendımı allah rahmet eylesın ınankı cok uzuldum ya offf :(

Moderatör
TV de ki haberdede bu arkadaşları göstermişti.Sanırım rahmetli olan bu arkadaşlar.Su testisi su yolunda kırılır.

Olayi bilmeden, kaza raporlarini gormeden nasil boyle cahilce yazabiliyorsun? En yakin arkadasini motor kazasinda kaybettin mi, arkadasim, dostum, kardesim dedigin insan benzer sekilde vefat etti mi senin? Salak bir kamyoncunun, kamyonuna carpti mi? itfaiye 1 saat cikarmaya ugrastimi, ustelik arkasindaki kiz arkadasi kamyonun kasasina carpip o da oracikta sevdigiyle beraber öldü mü? Gecin bunlari bilmediginiz, gormediginiz, kulaktan dolma bilgilerle boyle aptalca yorumlar yapmayin. Ailesi girer foruma okur, bir tanidigi gorur uzulur yazdiklariniza. Hic dusundunuz mu bu olasiliklari. Biliyorum ben bizzat yasadim, bilmeden yapilan boyle yanlis elestiriler can sıkıyor. Benim arkadasim icinde ibre 240 da takili kalmis diyordu butun Yalova, kasksiz surucu ölüme gitti yazdi en buyuk haber siteleri, oysaki 900 lira vermisti 1 ay once yeni kaskina, otekini yere dusurdugu icin degistirmisti, ibresi de dijitaldi rahmetlinin ibre 240 da takili kalmis dediler inanabiliyor musunuz dijital ibre takili kalmis, ne takili kalmasi motorda ibrenin i si kalmamisti bee!.Her duydugunuza inanip ona gore yorum yazmayin. Ölüm bu, hepimizin basina gelicek, motorla yada yatakta...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar