Balık sevdalısı motosiklet sürücüleri

Merhabalar. Eminim bu tanıma uyan forumda onlarca kişi vardır. Benim merak ettiğim şey olta/kamış takımlarını nasıl taşıyorlar. Fotoğraflarla bizleri aydınlatabilirlerse çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

zıpkını unutmuşsun .bunun için ortasında boşluk olan scooter ya da arkaya düz çantayı bagaj lastiğiyle tutturmak lazım

Çok basit...Balığa giderken arabayla gidiyorum,malzemeleri bagajda çok rahat taşıyorum....:pl::queen:

Bir zamanlar plastik kelepçeyle birşeyler yapmışlığım vardı becerebilirsem resim ekleyecem

Son düzenleme:
şunun gibi borular var ama nerden temin edilir bilmiyorum..veya daha basitinden su borusunu kuyruk demirine plastik kelepçeyle tutturanlarıda gördüm işin bittiğinde sök at daha pratik

aomPyB.jpg
[/url][/IMG]

Bravo valla çok isabetli bir konu olmuş görür görmez atladım :) bende bu yaz için cbf 150 aldım ve balık işi bende hastalık seviyesinde :) tabi ben tatlı su balıkcılığıyla ilgileniyorum 4 adet takım kamış+malzeme çantası+ veysayre aparatları bu motorla nasıl taşırım diye düşünüp duruyorum.konuyu takipteyim umarım güzel kullanışlı bir çözüm yolu bulan mucit bir arkadaş çıkar

Rapala , kandırıcılar ıvır zıvır için sert plastik takım çantası 2 adet + sırt çantası + kamış taşıma çantası + katlanır sandalye , sandalye sırt çantasına adapte , kamış çantası omza çapraz asılıyor , bu kadar.

Son düzenleme:
L

LifeisBike

Balık işinde bende varım :) Bu takım İstanbul mu ama? :)

Sirt cantasina atiyorum oltayi ve malzemeleri haydi bakalim baraja :)

Bakalim zaten onumuzdeki haftalar baliga gitmeyi dusunuyorum rastgelir umarim :)

Bobberlara yapılan yan plakalık somununa bir dökümcüden buna benzer boru içinede doğalgaz borularının silindir süngerinden oluşan bir aparat yapma projem vardı ama bu sissy bara takılan white_king'in paylaştığı aparat çok daha güzel olmuş. Acaba nerede satılıyor ?? İstanbul'da birlikte balık gezisi mi düzenlesek ? Gezilere farklı bir bakış açısı getirelim :)

aha tam babamlık konu açmışsınız :D yeni bir pcx almıştık motoru görünce ben bunla balıga falan gıderım arkayada çanta taktır sen dedi :D o gun bıraz motora bındı kapalı alanda tamam bende ehlıyet alıcam bununla gıderım dedı :D ben bu konuyu ona gösterıyım =) oltayı nereye koyarım dıye dusunuyordu :D

olta çantaları var 2 3 tane alan.elde sırta asmak için askısı var sırtıma asıp gidiyorum.kurşunları olta takımlarını falanda çantaya atıp yallah :)

motosiklete yan sepet taktır, elle takılıp sökülenleri de var, gelince sökersin :queen:

İyi güzel söylüyorsun ama oltanın kapalı boyu 1.5 metre. Surf uzun atış kamışı. Düzgün bir sistem yapmak gerekli.

Benim söylediğim yan çanta değil,sepet,üç tekerlek olacak yani motorun,bu arada kasnak kafi gelmiyor mu

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
Yokmu yapan ya forzada oltayı taşıyacak birşey yapmak lazım bagaja lrf oltası sığmıyor ?

Motosikleti
Honda CBR500R
Yokmu yapan ya forzada oltayı taşıyacak birşey yapmak lazım bagaja lrf oltası sığmıyor ?

Tarayıcıya motosiklet olta taşıma çantası yazınca bir şeyler çıkıyor. Satın alıp ya da kendiniz üretip Forza'ya çok rahat uyarlarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar